Μπακογιάννη: Το ΝΑΤΟ εξαίρεσε το Καστελόριζο - Καμμένος: Παραπληροφορημένη η Ντόρα

Την πληροφορία ότι το ΝΑΤΟ εξαίρεσε από τις επιχειρήσεις του το Καστελόριζο μετά από αίτημα των τούρκων, έδωσε η κ. Ντόρα Μπακογιάννη σε ραδιοφωνική της συνέντευξη, πληροφορία που διαψεύδει ο Πάνος Καμμένος.  

Όπως εξήγησε στα Παραπολιτικάfm, οι επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ θα γίνονται μέχρι τη Ρόδο καθώς η συμμαχία έκανε σιωπηλά αποδεκτές τις απαιτήσεις της Τουρκίας.

«Δεν ανέμενα ότι η κ. Μπακογιάννη, που έχει βαθιά γνώση των θεμάτων του ΝΑΤΟ, θα παραπληροφορείτο και θα αμφισβητούσε την ξεκάθαρη απόφαση των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών του ΝΑΤΟ που ξεκαθαρίζει ότι περιοχές ενέργειας του SNMG2 είναι όλες οι περιοχές ροής προσφύγων και μεταναστών, συμπεριλαμβανομένου βεβαίως και του Καστελόριζου», απάντησε ο υπουργός ΕΘνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

«Όπως και πριν είμαστε στη διάθεση όλων των κομμάτων της Βουλής για συνεχή και αξιόπιστη ενημέρωση που είναι προτιμότερη από τα αμφιβόλου προελεύσεως μη επίσημα έγγραφα που δεν υιοθετούνται από τη Συμμαχία και διαρρέονται από μη φίλα προσκείμενα κέντρα», κατέληξε.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE