Ο Μητσοτάκης επιχειρεί κάθοδο στην... κοινωνία

Η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους αγρότες –η οποία σημειωτέων έγινε σε πολύ καλό κλίμα – ήταν εκτός προγράμματος του προέδρου της ΝΔ για την "κάθοδο στην κοινωνία" που ο ίδιος ο κ Μητσοτάκης είχε προαναγγείλει.

Με αφορμή τόσο το επερχόμενο συνέδριο της ΝΔ αλλά και τα ζητήματα του ασφαλιστικού και του φορολογικού που είναι σε πλήρη εξέλιξη , αφού δεν έχει ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση, το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει καταρτίσει πρόγραμμα συναντήσεων του προέδρου του κόμματος στους χώρους δουλειάς των περισσότερων επαγγελματικών ομάδων που "πλήττονται" από τα κυβερνητικά νομοσχέδια για φορολογικό και ασφαλιστικό .

Παράλληλα οι πόρτες της λεωφόρου Συγγρού παραμένουν ανοικτές για οποιαδήποτε κοινωνική ομάδα έχει προτάσεις που θέλει να καταθέσει στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σε αντίθεση με την τακτική των προηγούμενων μηνών ο κ. Μητσοτάκης θα συναντήσει ο ίδιος τους εργαζόμενους στους χώρους εργασίας τους και υπό μια μόνο προϋπόθεση . Ότι δεν πρόκειται να καθίσει σε ένα τραπέζι για να ακούσει μόνο παράπονα αλλά και προτάσεις επίλυσης των οικονομικών τους προβλημάτων. Όπως έχουν καταστήσει σαφές προς όλους τους παραγωγικούς φορείς οι συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη, ο πρόεδρος της ΝΔ δεν ακολουθεί την παλαιοκομματική αντίληψη ότι όλοι έχουν δίκιο και σε καμία περίπτωση δεν θα "τάξει στους πάντες τα πάντα". Γι’ αυτό τον λόγο και οι συναντήσεις που κανονίζονται θα είναι κυρίως σε χώρους εργασίας , ώστε να ακουστούν όλες οι απόψεις και όχι στο δικό του γραφείο όπου η εκάστοτε αντιπροσωπεία πραγματοποιεί μια απλά "εθιμοτυπική επίσκεψη".

Ήδη οι αρμόδιοι τομεάρχες του κόμματος έχουν επιφορτιστεί με την προετοιμασία του κ. Μητσοτάκη για τις συναντήσεις με τις επαγγελματικές ομάδες , παρουσιάζοντας μια σειρά "ισοδύναμων" μέτρων απολύτως κοστολογημένα , ακολουθώντας την προσφιλή τακτική του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πληροφορίες  αναφέρουν ότι τις επόμενες εβδομάδες και μέχρι το συνέδριο του κόμματος στις 22 Απριλίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με αγρότες , ελεύθερους επαγγελματίες, εμπόρους, μικρομεσαίους επιχειρηματίες, ιδιωτικούς υπαλλήλους και σωματεία υπαλλήλων δημόσιων υπηρεσιών. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο κ Μητσοτάκης επιθυμεί να συναντηθεί και με ανέργους αλλά και πρόσφατα απολυμένους νέους από επιχειρήσεις που έχουν κλείσει τα χρόνια της κρίσης ενώ ήδη προετοιμάζονται και συναντήσεις με νέους και νέες που τώρα εισέρχονται στην αγορά εργασίας.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE