Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με διμοιρίες της ΟΠΚΕ και των ΜΑΤ παραταγμένες στην πίσω πλευρά του Δικαστικού Μεγάρου και έχοντας απέναντι τους νεαρούς που φώναζαν συνθήματα . Λίγο μετά τις 15:30 μεταφέρθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο. 

Περισσότερα...

Τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Αλεξανδρου Γρηγορόουλου σχολιάζει στο achaianews.gr ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαίας Χάρης Τσίτσικας τονίζοντας πώς οι νεαροί είχαν ανθρωποκτόνο διάθεση.

Περισσότερα...

Μια επίθεση άνευ προηγουμένου, με πρωτοφανείς εκφράσεις και χαρακτηρισμούς, εξαπέλυσε στον υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή, ο κατασκευαστής και πρόεδρος της Μηχανικής, Πρόδρομος Εμφιετζόγλου.

Περισσότερα...

Τη μετατροπή του brain drain σε brain gain προτείνει ο ΣΕΒ σε έρευνα την οποία πραγματοποίησε και εστιάζει στην παροχή από τις επιχειρήσεις στοχευμένων πακέτων επαναπατρισμού με οικονομικά ή άλλα κίνητρα των ατόμων που ξενιτεύτηκαν λόγω της οικονομικής κρίσης.

Περισσότερα...

"Βροχή" από βόμβες μολότοφ που έφτασαν τις 50 , πυροτεχνήματα , κροτίδες , γκαζάκια και το κέντρο της Πάτρας θύμιζε πεδίο μάχης το βράδυ της Παρασκευής στο τέλος της πορείας για τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου που ξεκίνησε λίγο μετά τις 19:00 από το παράρτημα.

Περισσότερα...
  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE