Σε μια ερημική περιοχή ανάμεσα στα ελαιόδεντρα, πίσω από το κοιμητήριο Αμπελοκήπων στη Ζάκυνθο, βρέθηκε το αμάξι που χρησιμοποίησαν οι δράστες για την δολοφονία του Ντίμη Κορφιάτη.

Περισσότερα...

Το άνοιγμα των μουσείων στις 14 Μαΐου και των θερινών κινηματογράφων μία εβδομάδα μετά, στις 21, εισηγούνται προς την κυβέρνηση οι ειδικοί, που συνεδριάζουν για τα επόμενα βήματα προς την άρση του lockdown.

Περισσότερα...

Η Επιτροπή των ειδικών συνεδριάζει ξανά σήμερα (07.05.2021) για να «χαράξει» τον οδικό χάρτη του ανοίγματος από τις 15 Μαΐου και μετά, αφού στα όσα έχουν ανακοινωθεί έως σήμερα δεν αναμένονται ανατροπές. Στις 28 Μαΐου «επιστρέφουν» συναυλίες και παραστάσεις, ίσως και με self test.

Περισσότερα...

Η ενέδρα θανάτου στήθηκε σε βάρος του γνωστού επιχειρηματία της Ζακύνθου, του ξενοδόχου Διονύση “Ντίμη” Κορφιάτη, ο οποίος δέχτηκε καταιγισμό πυρών από καλάσνικοφ.

Περισσότερα...

Ο έλεγχος από άνδρες της ΕΛΑΣ έγινε λίγο μετά τις 23.00 το βράδυ της Πέμπτης. Το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος λειτουργούσε παρά την απαγόρευση (ως γνωστόν πρέπει να κλείνουν πριν τις 23.00) και ο ιδιοκτήτης οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, ενώ του επεβλήθη πρόστιμο 1000 ευρώ. Πρόστιμα της τάξεως των 300 ευρώ καλούνται να πληρώσουν και οι 13 θαμώνες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κατάστημα και διασκέδαζαν.

Περισσότερα...
  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE