Φιλική νίκη των παλαιμάχων της Πάτρας κόντρα στο Ναυπακτιακό Αστέρα

Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι έδωσε χθές η ομάδα παλαιμάχων της Πάτρας η οποία αγωνίστηκε σττην Πάτρα (στο γήπεδο στο Κτήμα Γουρδούπη) με αντίπαλο το Ναυπακτιακό Αστέρα.

Πολύ δυνατά και τα δύο ημίχρονα όμως καλύτερο από όλα ήταν το τρίτο ημίχρονο που είχε πολύ ωραίες στιγμές, με ποδοσφαιρικές ιστορίες από τα παλιά  με πολλά πειράγματα, και πολλά γέλια.

Το αγωνιστικό πέρασε σε δεύτερη μοίρα όμως για την ιστορία να πούμε πως νίκησε η ομάδα της Πάτρας με 8-3 με τις δυο ομάδες να προσφέρουν πλούσιο θέαμα.

Δεν πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός τις βραβεύσεις ενός σπουδαίου παίκτη και ενός Μεγάλου παράγοντα τού Ναυπακτιακου Αστέρα   Ο λόγος για τον Δημοσθένη Ρούμπα,, ενός παίκτη που έκανε σπουδαία καριέρα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, και ενός παράγοντα που είναι η  ψυχή της ομάδας των παλαιμάχων του Ναυπακτιακού Αστέρα, τον Λάκη Λουκόπουλο

Να σημειωθεί πως  για την ομάδα παλαίμαχων της Πάτρας  σημείωσε  5 γκολ ο Δημοσθένης Γεωργαντόπουλος  και τα υπόλοιπα γκολ των πατρινών πέτυχαν ο Χρήστος Καραπίτσος, δύο,  και ένα ο Γρηγόρης Κατσαίτης. 

gnomip.gr

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE