Ξεκίνησαν οι προπονήσεις στα αναπτυξιακά της Ακαδημίας των Σπορ

Οπως ανακοινώθηκε, ξεκίνησαν κανονικά οι προπονήσεις των τμημάτων χάντμπολ παίδων-κορασίδων, παμπαίδων-παγκορασίδων της Ακαδημίας των Σπορ στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ Πάτρας και συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο «Κ. Πετρόπουλος» (πρώην Κουκούλι) και στα γήπεδα άμμου του ΠΕΑΚ «Σ. Αβράμης».

Οι ιθύνοντες του συλλόγου τηρώντας το πρωτόκολλο της ΚΥΑ όσον αφορά τον covid-19, έκαναν την αρχή με τα παραπάνω τμήματα, διότι το διάστημα που τα παιδιά είχαν μείνει ανενεργά ήταν πολύ μεγάλο.Οι υποδομές του πατρινού συλλόγου με συντονιστή τον καθηγητή φυσικής αγωγής Γιάννη Παπαγιαννοπούλο και επικεφαλής στο team των προπονητών την παλιά διεθνή αθλήτρια και καθηγήτρια φυσικής αγωγής Βάσω Βουκελάτου, μαζί με τον επίσης γυμναστή Αλέκο Παπαγεωργίου, την Φωτεινή Αραβαντινού και τον Τάσο Διαμαντόπουλο (τερματοφύλακες), έχουν επιδείξει ένα σημαντικό έργο αφού συνέχεια ανατροφοδοτούν τις ανδρικές ομάδες του συλλόγου με νέο αίμα.Ο εκπαιδευτικός φυσικής αγωγής Αλέκος Παπαγεωργίου με ειδικότητα στη χειροσφαίριση από την φετινή χρονιά εντάχθηκε στο παραπάνω team (μέχρι πρότινος ήταν στις υποδομές των Α.Ο. Ελπίδων Πάτρας) δηλώνει για την συνεργασία του με τον πατρινό σύλλογο:«Ξεκίνησα από την αρχή της περιόδου τη συνεργασία μου με την Ακαδημία των Σπορ ανοίγοντας μία νέα σελίδα στο προπονητικό μου έργο.

Συνεργάζομαι με έναν σύλλογο και με μία ομάδα ανθρώπων που έχουν μεράκι και αγάπη για το άθλημα της χειροσφαίρισης. Θέλω και εγώ με την προσφορά μου να βάλω ακόμη ένα λιθαράκι για την αναβάθμιση του πατραϊκού handball και μελλοντικά από την δουλειά μας να βγουν οι παίκτες που θα πλαισιώνουν τις ανδρικές και γυναικείες ομάδες του συλλόγου, ώστε το πατραϊκό χάντμπολ να αποκτήσει ξανά την αίγλη του παρελθόντος στα μεγάλα σαλόνια της ελληνικής χειροσφαίρισης».

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE