«Σαφάρι» της Τροχαίας Πατρών - Εντατικοί έλεγχοι

Συνεχίζεται το «σαφάρι» της Τροχαίας Πατρών στους κεντρικούς δρόμους για την ανακούφιση του κυκλοφοριακού προβλήματος. Χθες δυνάμεις της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) της Τροχαίας Πατρών μαζί με τον διοικητή της Υπηρεσίας Χρήστο Ντεμίρη πραγματοποίησαν εξόρμηση στην κεντρική οδική αρτηρία του ιστορικού κέντρου, στην Αγίου Ανδρέου, η οποία είχε «πνιγεί» από τα οχήματα. Οι τροχονόμοι σφύριζαν συνεχώς ώστε να αποτρέψουν ακόμα και την ολιγόλεπτη στάθμευση στη διπλή σειρά, για να αντιμετωπιστεί το κυκλοφοριακό έμφραγμα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν με δυσκολία καθώς ο φόρτος των οχημάτων ήταν μεγάλος μέχρις ότου να επέμβει η Τροχαία, δίνοντας «ανάσα» στο κέντρο.

Ο κ. Ντεμίρης επεσήμανε ερωτηθείς από την «Γ» πως ότι οι έλεγχοι της Τροχαίας θα είναι καθημερινοί σε όλες τις κεντρικές αρτηρίες του ιστορικού κέντρου, δηλαδή στις οδούς Κορίνθου, Μαιζώνος και Αγίου Ανδρέου, ενώ παράλληλα στο σχέδιο για την ανακούφιση του κυκλοφοριακού προβλήματος είναι η αστυνόμευση της Οθωνος Αμαλίας, της Κανακάρη αλλά και των κάθετων οδών του ιστορικού κέντρου όπου και εκεί διαπιστώνεται παράνομο διπλοπαρκάρισμα.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE