Δεικτική ανάρτηση Ουρανίας Μπίρμπα για βίλα Πελετίδη: «Δήμαρχε, μην συνεχίζεις να κλίνεις τη λαϊκή οικογένεια σε όλες τις πτώσεις....»

 

Καυστικό σχόλιο ανήρτησε στην προσωπική της σελίδα στο Face Book η Δημοτική Σύμβουλος της Παράταξης «ΡΑΠ-Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη», Ουρανία Μπίρμπα, σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις του Achaia News.gr για τη βίλα Πελετίδη στην παραλία των Αραχωβιτίκων.
Η μαχητική Δημοτική Σύμβουλος με φαρμακερό σχόλιο ανασύρει τα λόγια του Αντώνη Αμπατιέλου, που είχε πει «Όταν ακούτε κάποιον και αυτοαποκαλείται «κομμουνιστής» να τρέχετε μακρυά», θέλοντας να καυτηριάσει τις επιλογές του Δημάρχου Πατρέων.

Αναλυτικά, η Ουρανία Μπίρμπα γράφει:


«Με αφορμή το θόρυβο για το σπίτι Πελετιδη στα Αραχωβίτικα θυμήθηκα τα λόγια του Αντώνη Αμπατιέλου
«Oταν ακούτε κάποιον και αυτοαποκαλείται «κομμουνιστής» να τρέχετε μακρυά.
Εκατοντάδες και χιλιάδες στα ξερονήσια και τις φυλακές δεν τολμήσαμε ΠΟΤΕ να προφέρουμε αυτή τη λέξη για τους εαυτούς μας !
Γιατί ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ είναι τίτλος τιμής που στον δίνει πρώτα η κοινωνία και το κίνημα ,ο λαός δηλαδή και μετά το Κόμμα ,και αφού κλείσεις τα μάτια για πάντα "
Κα εγώ συμπληρώνω δεν είναι κακό να ανεβαίνεις κατηγορία!! Δήμαρχε, αλλά να μην συνεχίζεις να κλίνεις τη λαϊκή οικογένεια σε όλες τις πτώσεις...."

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE