ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Πώς ήταν η "Veso Mare" την εποχή που χτιζόταν

Τον Οκτώβριο του 2001 παραδόθηκε το εμπορικό- ψυχαγωγικό κέντρο Veso Mare στην Πάτρα, το οποίο είχε υλοποιήσει η REDS, όπου συμμετέχουν από κοινού η αυστραλιανή Lend Lease και η Ελλ. Τεχνοδομική.
Το Veso Mare, επί της παραλιακής οδού της Πάτρας (Ακτή Δυμαίων), άνοιξε επίσημα τις πύλες του με τα λαμπερά εγκαίνια, που πραγματοποιήθηκαν στις 23 Νοεμβρίου του 2001.

Το συγκρότημα έχει ανεγερθεί στο σημείο που βρισκόταν η ιστορική και άλλοτε κραταιά Βιομηχανία Ελαίων Σάπωνος, Οίνων και Οινοπνευμάτων (ΒΕΣΟ)


Αρχικά ο πολυχώρος περιελάμβανε εκτός από τους multiplex κινηματογράφους (8 αίθουσες) της εταιρείας Europlex, διάφορες γνωστές εταιρείς, όπως:
Οι αλυσίδες ταχυφαγείων Everest, Goody's και Αυλόγυρος, τα Flocafe, τα αμερικανικής προέλευσης εστιατόρια TGI Friday's, η αλυσίδα La Pasteria, τα Sbarro και η αλυσίδα Δωδώνη.
Επίσης εκεί είχε στεγαστεί  η καφετέρια Παναχαϊκόν και το «Mondo Bowling», το μεγαλύτερο κέντρο μπόουλινγκ της Ελλάδας, με συνολικά 16 διαδρόμους, αμφότερα συμφερόντων της Πατρινής οικογένειας Νικολετάτου.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ VESO MARE

 

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE