Δυτ. Ελλάδα: Τραυματίστηκαν 5 παιδιά σε τροχαίο με αγροτικό όχημα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο ύψος της Στράτου του Δήμου Αγρινίου, μετά από εκτροπή οχήματος.

Σύμφωνα με τις αρχικές  πληροφορίες, αγροτικό  αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένος και που είχε ως επιβαίνοντες πέντε ανήλικα παιδιά , εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χωμάτινο χαντάκι. Αποτέλεσμα, να σημειωθούν τραυματισμοί και τα πράγματα πολύ πιθανό να ήταν τραγικά εάν το αυτοκίνητο αναποδογύριζε. Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη το εάν τα παιδιά βρίσκονταν στην καρότσα του οχήματος.

Οι τραυματίες , τόσο τα παιδιά, όσο και ο ηλικιωμένος οδηγός, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Αγρινίου και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν διατρέχουν κίνδυνο, έχουν υποστεί όμως τραύματα και κατάγματα, στο πρόσωπο, στα χέρια, το κεφάλι κλπ. Στο ένα παιδί έγινε και αξονική τομογραφία, επειδή τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Μετά την αναγκαία φροντίδα που έλαβαν, νοσηλεύονται στην χειρουργική και την ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου Αγρινίου και παρακολουθούνται. Στο νοσοκομείο εκτυλίχθηκαν σκηνές πανικού με τους γονείς και τους συγγενείς των μικρών παιδιών, που είναι ηλικίας από πέντε έως δέκα ετών.

Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος ερευνά η Τροχαία του Αγρινίου.

agriniopress.gr

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE