Αίγιο: Πετούσε ...γλάστρες στους διαρρήκτες που μπούκαραν στην επιχείρηση του !

Ανεξέλεγκτη πλέον είναι η κατάσταση με την εγκληματικότητα που καταγράφεται στην περιοχή της Αχαΐας με διάφορες παραβάσεις που σημειώνονται καθημερινά και με τις διαρρήξεις να αποτελούν δυστυχώς συνηθισμένο φαινόμενο.

Ανεξέλεγκτη πλέον είναι η κατάσταση με την εγκληματικότητα που καταγράφεται στην περιοχή της Αχαΐας με διάφορες παραβάσεις που σημειώνονται καθημερινά και με τις διαρρήξεις να αποτελούν δυστυχώς συνηθισμένο φαινόμενο.Αυτή τη φορά, πέντε άγνωστοι άνδρες επιχείρησαν να αφαιρέσουν το χρηματοκιβώτιο γνωστής επιχείρησης ποτών στο κέντρο του Αιγίου, λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης. Με κλεμμένο όχημα έσπασαν τη τζαμαρία και το προστατευτικό ρολό, έγιναν όμως αμέσως αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη που διαμένει ακριβώς από πάνω από το κατάστημα αλλά και από γείτονες που έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει.

Οι δράστες μάλιστα κρατούσαν καραμπίνα, σύμφωνα με μαρτυρίες, όμως προ του κινδύνου να συλληφθούν διέφυγαν παρατώντας το χρηματοκιβώτιο.

Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, για να τους διώξει τους πετούσε... γλάστρες και μπουκάλια!

filodimos.gr

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE