Πάτρα- Ταξί : Λαμβάνουν μέτρα για να σταματήσουν τα μεροκάματα του τρόμου

Καλείς ταξί ακόμη και αν δεν έχεις μονάδες ! Γνωρίζεις εξ αρχής το χρόνο και το κόστος για την διαδρομή !

Δεν είναι λίγες οι φορές που ένας οδηγός ταξί έχει βρεθεί να κινδυνεύει … όταν ο πελάτης αποδείχθηκε ληστής , κλέφτης ή ακόμα και δολοφόνος…. Οι τρόποι για την περαιτέρω προστασία των οδηγών υπάρχουν και αναμένεται να αρχίσουν να εφαρμόζονται με το νέο έτος και σε ταξί στην Πάτρα με στόχο πάντα την ενίσχυση της ασφάλειας των οδηγών ταξί !

Έτσι με έναν κλικ ο οδηγός θα καλεί αυτόματα το κέντρο του , την αστυνομία ενώ θα ειδοποιούνται και δεκάδες άλλοι συνάδελφοι του οι οποίοι παράλληλα θα βλέπουν μέσω της εφαρμογής που ακριβώς βρίσκεται ο οδηγός ταξί που κινδυνεύει .

Παράλληλα ο σχεδιασμός που γίνεται έχει ως στόχο να κάνει πιο εύκολη μέσω της τεχνολογίας τη ζωή στο επιβατικό κοινό . Ο πελάτης θα έχει την δυνατότητα να γνωρίζει τα στοιχεία του οδηγού , να καλεί ακόμα και αν δεν έχει λεπτά ομιλίας μέσω ίντερνετ , να ενημερώνεται πότε φτάνει το ταξί , σε πόσο χρόνο θα μεταβεί από το σημείο που θέλει στο άλλο , αλλά και το κόστος της διαδρομής ! Σύμφωνα με τα όσα λοιπόν δήλωσε στο achaiamews.gr o ΝτίνοςΤζουβέκας, Πρόεδρος του συνεταιρισμού Ράδιο Ταξί Πάτρας, 18300 όλα αυτά θα αρχίσουν να εφαρμόζονται απο τις αρχές του νέου έτους.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE