Πάτρα: Κλιμάκωση κινητοποιήσεων αποφασίζουν σήμερα οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα

Αποφάσεις  για κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους μέχρι την Πέμπτη αναμένεται να λάβουν σήμερα το πρωί  στη  Γενική τους Συνέλευση οι εργαζόμενοι του Δήμου Πατρέων. Η συνέλευση θα γίνει στις 10.30 στο Παμπελοποννησιακό στάδιο.

Αποφάσεις  για κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους μέχρι την Πέμπτη αναμένεται να λάβουν σήμερα το πρωί στη  Γενική τους Συνέλευση οι εργαζόμενοι του Δήμου Πατρέων. Η συνέλευση θα γίνει στις 10.30 στο Παμπελοποννησιακό στάδιο.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΔΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ


«Μετά την από 20/10/2019 κοινή έκτακτη συνεδρίαση των ανωτέρω σωματείων του Δήμου Πατρέων, αποφασίστηκε ομόφωνα η πραγματοποίηση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης όλων των εργαζομένων του Δήμου Πατρέων για την Δευτέρα 21/10/2019 και ώρα 10:30 π.μ στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Μοναδικό θέμα της συνέλευσης θα είναι η ενημέρωση και το πρόγραμμα δράσης βάσει της απόφασης της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ που αφορά το έκτρωμα του «αναπτυξιακού πολυνομοσχεδίου» και την σχεδιαζόμενη ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών των Δήμων.

Τέλος, καλούμε τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις για να δυναμώσει το μέτωπο ενάντια στα αντεργατικά σχέδια και να αποσυρθεί το πολυνομοσχέδιο έκτρωμα της κυβέρνησης.

Συνάδελφοι-ες έχοντας ως γνώμονα το κοινωνικό πρόσωπο των υπηρεσιών μας και γνωρίζοντας το πρόβλημα που θα δημιουργήσουμε στους εργαζόμενους γονείς αποφασίσαμε οι συνάδελφοι των Παιδικών Σταθμών, του Βρεφοκομείου και των ΚΔΑΠ να μην συμμετάσχουν στην έκτακτη γενική συνέλευση.

Για την διευκόλυνση των εργαζομένων των κεντρικών κτιρίων του Δήμου θα διατεθεί λεωφορείο για την μεταφορά τους στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.»

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE