Πάτρα: Τα κλεμμένα ανταλλακτικά πολυτελών οχημάτων και το "μπλόκο" στο λιμάνι

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από φορτηγό γεμάτο ανταλλακτικά που όπως φαίνεται προέρχονται από κύκλωμα που "έσπαγε" και έκλεβε ανταλλακτικά από αυτοκίνητα στο εξωτερικό και τα εισήγαγε στην Ελλάδα, μέσω του λιμανιού της Πάτρας, έδωσε το Λιμενικό Σώμα.

Υπενθυμίζεται σε έλεγχο των ανδρών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών την Παρασκευή σε όχημα την ώρα της αποβίβασης από πλοίο που κατέπλευσε από την Ιταλία, με παραλήπτρια εταιρεία που εδρεύει στην περιοχή Αργολίδα, εντοπίστηκαν ανταλλακτικά μεγάλης αξίας πολυτελών οχημάτων τύπου τζιπ μάρκας BMW, Mercedes, MG.

Πρόκειται για εξαρτήματα έντεκα συνολικά αυτοκίνητων που  έχουν δηλωθεί ως κλαπέντα - υπεξαιρεθέντα - απωλεσθέντα από τις Γερμανικές Αρχές. 
 
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 19-10

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα στο λιμάνι της Πάτρας μετά τον εντοπισμό φορτηγού που επρόκειτο να επιβιβαστί σε πλοίο για  να ταξιδέψει στην Ιταλία. Συγκεκριμένα οι αρχές εντόπισαν "κομμένα" ανταλλακτικά από πολυτελή οχήματα τύπου τζιπ μάρκας BMW, Mercedes, MG, μεγάλης αξίας.


Στο φορτηγό στήθηκε "μπλόκο" και ο οδηγός του που είναι Έλληνας κρατείται στις Λιμενικές αρχές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα ανταλλακτικά προέρχονται από κύκλωμα που  έκλεβε ανταλλακτικά από αυτοκίνητα κυρίως στην Αθήνα.

Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από το Λιμεναρχείο.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE