Δυτ.Ελλάδα: Ξήλωσαν και φόρτωσαν σε κλεμμένο ΙΧ το ATM νοσοκομείου

Ένα ακόμη «χτύπημα» σε ATM στην Αιτωλοακαρνανία σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο νοσοκομείο Αγρινίου. Άγνωστοι δράστες ξήλωσαν το ATM και το έκλεψαν.

Ένα ακόμη «χτύπημα» σε ATM στην Αιτωλοακαρνανία σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο νοσοκομείο Αγρινίου. Άγνωστοι δράστες ξήλωσαν το ATM και το έκλεψαν.

Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για κλοπή και η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αυτοκίνητο που οδηγούσαν οι δράστες εισήλθε στον χώρο του νοσοκομείου από την πλάγια είσοδο που χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης από Πυροσβεστική και Αστυνομία, παραβιάζοντάς την, και έπειτα αφού άνοιξαν τις κλειστές πόρτες την κύριας εισόδου του κτιρίου, μπήκαν με το αυτοκίνητο στη ρεσεψιόν και φόρτωσαν το ATM.

Εκτιμάται ότι οι δράστες ήταν αρκετοί σε αριθμό, ώστε να σηκώσουν το ΑΤΜ και να το φορτώσουν ολόκληρο στο αυτοκίνητο. Το ATM δεν ήταν βιδωμένο στο σημείο και το μόνο που χρειάστηκε να κάνουν οι δράστες πριν το φορτώσουν ήταν να κόψουν τα καλώδια.

Σημειώνεται ότι το αυτοκίνητο με το οποίο ενήργησαν οι δράστες ήταν ένα κλεμμένο Toyota Starlet το οποίο έχει εντοπιστεί ήδη από τους αστυνομικούς.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι την ώρα της κλοπής, έλαβε χώρα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου σοβαρό επεισόδιο και οι φύλακες του χώρου όπως και αστυνομικοί ήταν απασχολημένοι, όσο οι κλέφτες δρούσαν ανενόχλητοι στη ρεσεψιόν…

Πηγή: agriniopress.gr

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE