Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Αχαΐα- Το δήλωσε στην ομιλία του

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. στην Αχαΐα. Αυτό δήλωσε πριν από λίγο ο ίδιος μιλώντας στον προαύλιο χώρο της Achaia Clauss, τονίζοντας ότι  και η Αχαΐα θα γίνει γαλάζια.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέπτυξε τις προγραμματικές του θέσεις για την ανάπτυξη και την τοπική οικονομία λέγοντάς πως στόχος του είναι να γίνει μια "έκρηξη" επενδύσεων στην περιοχή μας, που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και θα στηρίξουν την υγεία, την παιδεία, την ασφάλεια.

 

Νεότερη Ενημέρωση 20.22

Στην Πάτρα εκ νέου απόψε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο ομιλίας του σε στελέχη του κόμματος και εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων της πόλης.

Στην ομιλία του στον προαύλιο χώρο της Achaia Clauss, ο Πρόεδρος της ΝΔ αναλύει το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματος για τη χώρα, αν κερδίσει τις επόμενες εκλογές. 

LIVE H ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ 

Τα μέτρα που θα τεθούν αμέσως σε εφαρμογή για να επιτευχθεί ο στόχος της ισχυρής ανάπτυξης που έχει θέσει σε άμεση κυβερνητική προτεραιότητα η ΝΔ, είναι:

1. Άμεση μείωση των φόρων και θεσμοθέτηση πρόθετων κινήτρων για την προσέλκυση επενδύσεων. Οπως θα πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης αυτό θα είναι ένα από τα πρώτα ν/σ της κυβέρνησης της ΝΔ

2. Άμεσο χτύπημα της γραφειοκρατίας με συγκεκριμένα εργαλεία, όπως:

 • * Η ηλεκτρονική υπογραφή που θα καθιερωθεί για πολίτες και επιχειρήσεις για να πάψουν να ταλαιπωρούνται από γραφείο σε γραφείο.
 • * Κλειστές προθεσμίες για τις αδειοδοτήσεις επενδύσεων που θα επιβλέπονται απ’ το ίδιο το Πρωθυπουργικό Γραφείο.
 • * Δεσμευτικά γρήγορη εκδίκαση υποθέσεων που σχετίζονται με τις επενδύσεις σε ειδικά τμήματα δικαστηρίων.


3. Άμεση ενίσχυση της ρευστότητας μέσω της σταδιακής αποκατάστασης της εμπιστοσύνης στον τρόπο λειτουργίας του κράτους.

Ιδιαίτερη  αναφορά και στο μεγάλο στοίχημα της αλλαγής της νοοτροπίας που χαρακτηρίζει το κράτος απέναντι στις επενδύσεις, τονίζοντας ότι δεν θα γίνονται στο εξής δεκτές πλέον οι ιδεοληψίες του παρελθόντος. 

Την Τετάρτη θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Αχαΐα ενώ θα βρεθεί και στον Πύργο Ηλείας. Ο κ. Μητσοτάκης στις 7.30μ.μ. θα βρεθεί στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο και συγκεκριμένα στο κατάστημα «Πύργος», όπου θα

συναντηθεί με στελέχη και φίλους τής παράταξής.

Αρ4χική Ενημέρωση 15.32

Για 4η φορά επισκέπτεται απόψε την Αχαική πρωτεύουσα, για να μιλήσει σε ανοικτή εκδήλωση στον προαύλιο χώρο της Achaia Clauss, στις 8 το βράδυ, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αχάια Κλάους, συνδέεται με την απόφαση της ηγεσίας, να ξεφύγει από τις καθιερωμένες ανοιχτές συγκεντρώσεις. Σκοπός της ομιλίας του, θα είναι η μεταφορά θετικών μηνυμάτων στο ευρύ κοινωνικό πεδίο και γι΄αυτό θα επικεντρωθεί στο πώς θα έρθει η ανάπτυξη στον τόπο, πώς θα στηρίξουμε δυναμικούς κλάδους της οικονομίας, πώς θα δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, πώς θα μειωθεί η φορολογία και πώς οι Έλληνες θα αισθάνονται πιο ασφαλείς.

Θα αναπτύξει το σχέδιό του, για την επόμενη μέρα, όπου όπως έχει υποσχεθεί, θα κυριαρχεί η ενότητα του λαού και η αισιοδοξία για το μέλλον.

Θα δώσει βαρύτητα στην ανάταξη της οικονομίας, με αέρα αισιοδοξίας στην παράταξη και σε τοπικό επίπεδο, πως με αφορμή τα πρόσφατα εκλογικά αποτελέσματα των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών, την 7η Ιουλίου ο χάρτης της Αχαΐας θα βαφτεί και αυτός γαλάζιος.

Εντωμεταξύ αναμένεται μέσα στην εβδομάδα η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Αχαία, δης λίστας των υποψηφίων βουλευτών Αχαΐας, η οποία λογικά θα πρέπει να προηγηθεί της ομιλίας και της εκδήλωσης.

Σίγουροι θεωρούνται  οι δύο εν ενεργεία βουλευτών Ανδρέας Κατσανιώτης και Ιάσονας Φωτήλας, καθώς και η συμμετοχή των:

 • –Έφης Γιαννιά (απόστρατος τςη ΕΛ.ΑΣ)
 • –Χριστίνας Αλεξοπούλου (τ.πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Αχαΐας),
 • – Αθηνάς Τραχήλη (πρόεδρος Κτηνιάτρων)
 • –Ασπασίας Ρηγοπούλου (ιατρός)
 • –Ντίας Ζαχαροπούλου-Στούμπου (περιφερειακή σύμβουλος  Απ.Κατσιφάρα-επιχειρηματίας στο Αίγιο).
 • –Γιώργου Κουτρουμάνη (προέδρου Οικονομικού Επιμελητηρίου)

Του Άγγελου  Τσιγκρή (εγκληματολόγου) με κάποια ερωτηματικά.

Σε εκκρεμότητα παραμένει η απάντηση του δημοσιογράφου και πολιτευτή Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου, που του ζητήθηκε  ναι είναι και πάλι στη λίστα, αλλά κινείται προς το «όχι».

 • Έκπληξη αποτελεί η μη πιθανολογούμενη μη συμμετοχή του τ. βουλευτή Θανάση Νταβλούρου,αν και τις τελευταίες ώρες η συμμετοχή του έχει περισσότερα ποσοστά.
 • Μετέωρες θεωρούνται αυτές, της πολιτευτού Έλενας Κονιδάρη (υγειονομική υπάλληλος) και του Καλαβρυτινού πολιτευτή   Δημήτρη  Αντωνακόπουλου.
 • Οριστικά εκτός είναι  η Γεωργία Ντάτσικα (αστυνομικός)
 • Πιθανή είναι η συμμετοχή του νεοεκλεγέντος περιφερειακού συμβούλου Τάκη Παπαδόπουλου, καθώς και της νεαρής κ.Ταπεινού από το Λάππα.

Αρνήθηκαν συμμετοχή  οι γιατροί κ.κ. Μουτούσης και Σκουρμπρής, καθώς και δύο πανεπιστημιακοί, λόγω έλλειψης προετοιμασίας τους.

 1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 2. LIFE STYLE