Στην Πάτρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Δείτε live την ομιλία την ομιλία του

Νεό:Σε εξέλιξη η ομιλία του Κυρικάκου Μητσοτάκη στο κλειστό της ΕΑΠ στην Πάτρα, ενόψει των ευρωεκλογών. Τον Κυριάκο Μητοτσοτάκη προλόγισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης. Δείτε live την ομιλία :

Κ. Μητσοτάκης: "Από την Πάτρα αντηχεί το μήνυμα που φτάνει σε κάθε άκρη της πατρίδας μας: Οι Έλληνες λένε «ως εδώ». Στις 26 Μαΐου φέρνουν την πολιτική αλλαγή. Και ενωμένοι όσο ποτέ, ψηφίζουν ΝΔ. Τη μόνη απάντηση σήμερα, στο ναυάγιο του ΣΥΡΙΖΑ."

Το μήνυμα της Πάτρας αντηχεί σε όλη την Ελλάδα. Ας έλθουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι να δουν τι σημαίνει μεγάλη συγκέντρωση , είπε στην αρχή της ομιλίας του στην Πάτρα ο πρόεδρος της ΝΔ. «Είμαστε με όλους τους Έλληνες» είπε ο κ. Μητσοτάκης Και πρόσθεσε πως στις 26 Μαΐου θα σημάνει η μεγάλη πολιτική αλλαγή.

Σε έξι μέρες έχουμε εκλογές ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ σημειώνοντας ότι αυτές οι ευρωεκλογές έχουν διαφορετικό βάρος σε σχέση με τις προηγούμενες καθώς οι πολίτες ψηφίζουν μετά από 4 χρόνια και ύστερα από όλα τα βάρη που υπέστησαν.

«Αυτή η κάλπη δεν επιτρέπει ίσες αποστάσεις, ούτε κόμματα μίας χρήσης, σε αυτή την κάλπη δεν έχει θέση η χαλαρή ψήφος ή σε κόμματα που δεν έχουν μέλλον. Αποφασίζουμε την ερχόμενη Κυριακή με λογική αλλά και με καρδιά και ψηφίζουμε την ενωμένη και ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία» είπε χαρακτηριστικά.

«Οι πολίτες δεν παρασύρονται από φθηνά κόλπα και προπαγάνδα της τελευταίας στιγμής" τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι «θα επιλέξουν ανάμεσα στο βάλτωμα του χθες και στο καλύτερο μέλλον που εγγυάται η ΝΔ». Όπως είπε οι συνταξιούχοι έχουν αξιοπρέπεια, δεν εξαγοράζονται με δώρα της τελευταίας στιγμής και ζήτησε να στείλουν μήνυμα προς τον κ. Τσίπρα.

Αναφορικά με τα θέματα ασφάλειας ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε ότι οι κουκουλοφόροι θα φύγουν από τα πεζοδρόμια και το άσυλο θα καταργηθεί.

Επιπλέον ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τους ψηφοφόρους της ΝΔ να πείσουν τους άλλους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες. Απηύθυνε μήνυμα σε όσους αποχώρησαν από την ΝΔ "να επιστρέψουν σπίτι τους". Τόνισε ότι είναι διαφορετικός ο πατριωτισμός από τον στείρο εθνικισμό και σημείωσε πως η ΝΔ είναι η μεγάλη πατριωτική παράταξη.

«Απέναντι στον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει η αλήθεια και η σκληρή δουλειά. Δεν θέλουμε να διαδεχθούμε τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά να γίνουμε μια άλλη κυβέρνηση. Δεν χρειάζεται καμία δημοσκόπηση για να διαπιστώσει κανείς το ρεύμα για τη ΝΔ» είπε ο κ. Μητσοτάκης και ζήτησε από στελέχη και οπαδούς να πείσουν τους αναποφάσιστους.

Προηγούμενο: Περίπου 30 άτομα που κινούνται στον αντιεξουσιαστικό χώρο έχουν συγκεντρωθεί λίγο πιο μακρυά απο το γήπεδο της ΕΑΠ και φωνάζουν συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα . Οι συγκεντρωμένοι βρίσκονται υπό στενό αστυνομικό κλοιό. Οι αντιεξουσιαστές προσπάθησαν να πλησιάσουν το γήπεδο της ΕΑΠ όπου έχει ομιλία ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά βρήκαν μπροστά τους μπλόκο της αστυνομίας.

Πρώτη Ενημέρωση: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα, θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο γήπεδο της ΕΑΠ (Ηπείρου και Φαβιέρου) στις 7 το απόγευμα, θέτοντας εκ νέου τα διλλήματα της κάλπης, κυρίως όμως την ανάγκη, στις 26 Μαίου να εκφραστεί ένα ισχυρό πλειοψηφικό ρεύμα υπέρ της Νέας Δημοκρατίας που θα ανοίξει τον δρόμο και για εθνικές εκλογές, το συντομότερο δυνατό.

Στην Πάτρα αναμένεται να βρεθούν σήμερα χιλιάδες στελέχη και μέλη της Νέας Δημοκρατίας από την ευρύτερη περιοχή για να παρακολουθήσουν την ομιλία του προέδρου του κόμματος.

Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να αναφερθεί στα ζητήματα της επικαιρότητας και να σχολιάσει τόσο το «κύμα» παροχών της κυβέρνησης, όσο και το ζήτημα με την άδεια του Δ. Κουφοντίνα, καθώς επίσης και την αυξανόμενη ένταση επιθέσεων που δέχεται η ΝΔ και ο ίδιος προσωπικά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα εστιάσει και στο κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος, όπως είναι η μείωση των φόρων και του ΕΝΦΙΑ και η καθιέρωση δύο συντελεστών στο ΦΠΑ (22% και 11%), αλλά και ότι «είναι ώρα για ξεκάθαρες επιλογές», καθώς το διακύβευμα της κάλπης είναι αξιακό και σχετίζεται με την ποιότητα της χώρας και της δημοκρατίας της, ζητώντας από τους πολίτες της Αχαΐας και της Δυτικής Ελλάδας να καταστήσουν τη Νέα Δημοκρατία, μεγάλη νικήτρια σε όλες τις κάλπες της Κυριακής.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE

Ευθύνη

Αυγ 02, 2020 Hits:31 ΑΠΟΨΕΙΣ

Ευθύνη

Αυγ 01, 2020 Hits:62 ΑΠΟΨΕΙΣ