Πάτρα: Ρίγη συγκίνησης διαβάζοντας το γράμμα της 9χρονης εξαδέλφης του Πάνου Τζαβάρα (ΦΩΤΟ)

Συγκλονίζει με όσα έχει στην παιδική της καρδούλα για τον ξαδερφό της που χάθηκε τόσα άδικα και πρόωρα, η 9χρονη Μπίλλυ, που ήταν ξαδέρφη του Πάνου Τζαβάρα, που σκοτώθηκε όταν με το ποδήλατό του παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, πριν 7 χρόνια.

Ένα τραγικό συμβάν, που είχε συγκλονίσει ολόκληρη την περιοχή της Πάτρας, οι κάτοικοι της οποίας παρακολουθούσαν την πορεία της υγείας του μικρού μαθητή στην ΜΕΘ, από την οποία δυστυχώς δεν βγήκε νικητής!

Η Μπίλλυ με την παιδική της και αθώα ψυχή έγραψε μερικά λόγια προς τον Πάνο και η μητέρα της Μαρία Δούρου τα δημοσίευσε.

Το ποίημα της 9χρονης κόρης μου Μπίλλυς για τον ξαδελφό της Πάνο…. Μόλις μου το έδωσε… Δεν έχω λόγια ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟ, ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

» ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ»

Σου έδινα πολλά φιλιά Θυμάμαι μια μέρα μου είπες , «Δεν θα σου ξαναμιλήσω «. Εκείνη τη στιγμή ήμουν πολύ στεναχωρημένη Και ήμουν κάτω από το τραπέζι. Μου έδωσες πολλά φιλιά μέσα στη ζεστή και γλυκιά σου αγκαλιά.

Όταν με παίρνεις αγκαλιά νιώθω γλυκά μέσα στον κόσμο μου. Βλέπω τη ζωή γεμάτη αγάπη Νιώθω ζεστασιά Θα μείνω μέσα στην αγκαλιά σου μέχρι να βραδιάσει Παμ, παν, ταν…..

ΜΠΙΛΛΥ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ

 

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE