Μητέρα του βρέφους που βρέθηκε σε κάδο στο Αίγιο η 35χρονη που νοσηλεύεται στο Ρίο - Το DNA έδωσε την απάντηση

Νεότερα:  Τα αποτελέσματα του DNA έγιναν πριν από λίγη ώρα γνωστά στην αστυνομία. Η 35χρονη που από την πρώτη στιγμή υποψιάστηκαν, είναι η μητέρα του βρέφους. Η γυναίκα είχε αιμορραγία που την οδήγησε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου νοσηλεύται ακόμα. Το μωρό βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων στο Αίγιο. Ασκήθηκε ποινική δίωξη ωστόσο προς το παρόν δεν της απαγγέλθηκαν κατηγορίες αφού αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις. Σ αυτές θα αποσαφηνιστεί αν το μωρό γεννήθηκε νεκρό ή αν ο θάνατος προέκυψε από το οτι βρέθηκε στον κάδο.

Προηγούμενη Ανάρτηση :  Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι το 34ων εβδομάδων εμβρυο (αγοράκι, περίπου 8,5 μηνών) δεν έφερε κακώσεις αλλά υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι γεννήθηκε νεκρό. Τα λοιπά αμφιλεγόμενα στοιχεία που ανέκυψαν θα απαντηθούν με τις ιστολογικές εξετάσεις που έχουν παραγγελθεί. Το έμβρυο βρέθηκε σε μια σακούλα σε κάδο στον συνοικισμό Νικόλαου Πλαστήρα του Αιγίου.Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι το 34ων εβδομάδων εμβρυο (αγοράκι, περίπου 8,5 μηνών) δεν έφερε κακώσεις αλλά υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι γεννήθηκε νεκρό. Τα λοιπά αμφιλεγόμενα στοιχεία που ανέκυψαν θα απαντηθούν με τις ιστολογικές εξετάσεις που έχουν παραγγελθεί. Το έμβρυο βρέθηκε σε μια σακούλα σε κάδο στον συνοικισμό Νικόλαου Πλαστήρα του Αιγίου.Η αποκάλυψη έγινε μετά από ανώνυμη καταγγελία στην αστυνομία που πήγε στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης κι εντόπισε τη σακούλα με το μακάβριο εύρημα.

Προηγούμενη Ανάτηση: Εξακολουθεί να αρνείται η 35χρονη που νοσηλεύεται φρουρούμενη στο ΠΠΝΠ, ότι είναι η μητέρα του νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων στο Αίγιο, υποστηρίζοντας ότι ήταν έγκυος, αλλά είχε προβλήματα και απέβαλε! Ωστόσο αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις για να προχωρήσουν οι αρχές την έρευνά τους, οι οποίες έχουν στραφεί σε κάθε κατεύθυνση για να διελευκάνουν την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Εντωμεταξύ από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε πως το νεκρό δεν έφερε κακώσεις και υπάρχουν ενδείξεις ότι γεννήθηκε νεκρό.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE