Πανελλήνιος σάλος από τα videos του Achaia News: «Βρέχει» δημοσιεύματα και ο Πελετίδης …κρατάει ομπρέλα!

 

Νέο απίστευτο πανελλήνιο σάλο δημιούργησαν τα τελευταία αποκαλυπτικά videos του Achaia News, που παρουσιάζουν με τρόπο ανάγλυφο, εύγλωττο  και παραστατικό, την αποκλεισμένη παραλία στα Αραχωβίτικα.
Ιστοσελίδες από κάθε γωνιά της χώρας αναπαραγάγουν τις καινούργιες αποκαλύψεις του Achaia News.gr, κάνοντας και  τα ανάλογα  δημοσιογραφικά σχόλια.

Την ίδια ώρα ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Πελετίδης συνεχίζει να κρατάει ..σιγή ασυρμάτου για το θέμα και να κρύβεται πίσω από τις ανούσιες και παραπλανητικές ανακοινώσεις του Δήμου Πατρέων. Οι δημότες ζητούν εξηγήσεις, ενώ ο κ. Πελετίδης επιλέγει να κρύβεται και ενώ οι ενημερωτικές ιστοσελίδες σε ολόκληρη την Ελλάδα, προσδίδουν πανελλήνιο εύρος και διάσταση στο θέμα της αποκλεισμένης παραλίας των Αραχωβιτίκων, στην οποία περιλαμβάνεται και η βίλα της οικογένειας Πελετίδη.

 


Όπως μπορεί εύκολα κάποιος να διαπιστώσει από το επιτόπιο ρεπορτάζ του Achaia News.gr η παραλία είναι αποκλεισμένη σε μία ακτίνα περίπου ενός χιλιομέτρου, ενώ στη βίλα της οικογένειας του Δημάρχου Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη, η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε πρόβλεψη: Μάντρες σαν …τείχη κάστρου, όχι δίπλα, αλλά πάνω στη θάλασσα!!!


Και όχι μόνο αυτό: Υπάρχει ιδιωτική τσιμεντένια δίοδος με σκαλάκια, για να κατεβαίνουν μόνο οι ιδιοκτήτες των σπιτιών για να απολαμβάνουν τη θάλασσα.

 

 

ΤΟ ACHAIA NEWS.GR ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΤΡΕΩΝ

Με την ευκαιρία το Achaia News.gr ξαναρωτάει δημόσια τον κύριο Πελετίδη, αφού λόγοι δημοσίου συμφέροντος το επιβάλλουν:


-Που είναι η παραλία και που είναι ο αιγιαλός κύριε Δήμαρχε στη συγκεκριμένη περιοχή;

  Σας ρωτάμε: Είναι νόμιμο και ηθικό αυτό;  


-Έχουν πρόσβαση τα λαϊκά στρώματα να κάνουν το μπάνιο τους στην παραλία αυτή;

  Σας ρωτάμε: Είναι νόμιμο και ηθικό αυτό;  


-Όταν το 2014 αγοράσατε το εξοχικό, δεν προσέξατε ότι δεν υπάρχει καμία πρόσβαση για τον απλό κόσμο στην παραλία;

   Σας ρωτάμε: Είναι νόμιμο και ηθικό αυτό;  


-Δεν είδατε όταν αγοράζατε την βίλα, ότι δεν υπάρχει ούτε μονοπάτι πάνω στον αιγιαλό για να περπατήσει ο απλός λαός;

  Σας ρωτάμε: Είναι νόμιμο και ηθικό αυτό;  


- Δεν είδατε όταν αγοράζατε την βίλα, ότι δεν υπάρχει ούτε ένα κομματάκι παραλίας, για να κάνουν τα μπάνια τους τα λαϊκά στρώματα;

   Σας ρωτάμε: Είναι νόμιμο και ηθικό αυτό;  


-Δεν είδατε όταν αγοράζατε τη βίλα, ότι η μάντρα της, είναι ένα τείχος που βρίσκεται πάνω στη θάλασσα;

  Σας ρωτάμε: Είναι νόμιμο και ηθικό αυτό;  


-Τι έχετε κάνει έως τώρα κύριε Δήμαρχε Πατρέων για να σταματήσει αυτό το καθεστώς και να ανοίξει η παραλία στο λαό, αλλά και ώστε να τηρούνται οι προδιαγραφές δημόσιας ασφαλείας σε περίπτωση πυρκαγιάς ή άλλου έκτακτου γεγονότος;


Το Achaia News.gr θέτει ερωτήματα. Τα οποία κύριε Δήμαρχε περιμένουν απαντήσεις, γιατί είναι αυτονόητο ότι λόγοι δημοσίου συμφέροντος επιβάλλουν και να ρωτάμε και να απαντάτε...

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE