Αντί για εξηγήσεις ...απειλές από τον Πελετίδη για τα Αραχωβίτικα! Καμία απάντηση στους κατοίκους της περιοχής!

 

Αντί για εξηγήσεις, εκστομίζει …απειλές ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, στην καταφανώς αμήχανη προσπάθειά του να κάμψει την ομοβροντία των πανελλήνιων δημοσιευμάτων που αφορούν στις καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής των Αραχωβιτίκων, για αποκλεισμό της παραλίας από εξοχικές οικίες.
Στις οποίες οικίες όπως έχουμε αποκαλύψει, περιλαμβάνεται και αυτή της οικογένειας του κ. Πελετίδη που αγόρασε πριν από 4 περίπου χρόνια.
Ο Δήμαρχος Πατρέων, μέσω δελτίου Τύπου που κοινοποίησε η Δημοτική Αρχή, αντί να δώσει πειστικές απαντήσεις για τα αμείλικτα ερωτήματα που δημιουργούνται, απειλεί τον Τύπο, που δημοσιοποιεί τις καταγγελίες των πολιτών!


Είναι σίγουρα κάτι πρωτοφανές: Αριστερός και μάλιστα κομμουνιστής πολιτικός, να απειλεί με μηνύσεις δημοσιογράφους που παρουσιάζουν τις καταγγελίες των πολιτών.

Κατά τα άλλα, ο κ. Πελετίδης στρέφεται κυρίως κατά του βουλευτού Αχαίας Νίκου Νικολόπουλου, σε μια απέλπιδα προσπάθειά του να δώσει κομματικά χαρακτηριστικά στο ζήτημα, θέλοντας όπως φαίνεται να το αναγάγει σε πολιτική κόντρα.

 

 

Όμως στα κρίσιμα ερωτήματα ο Δήμαρχος Πατρέων δεν αφιερώνει ούτε μία γραμμή για να απαντήσει στους κατοίκους.
Δηλαδή:


  -Κύριε Δήμαρχε, τι προτίθεστε να κάνετε, εάν όντως αυτά συμβαίνουν και πράγματι εμποδίζεται η δίοδος των δημοτών προς τις ακτές των Αραχωβιτίκων, για τους λόγους που οι κάτοικοι καταγγέλλουν;

 -Θα παρέμβει η Πολεοδομία;
 
Είναι σαφές ότι την κοινή γνώμη δεν ενδιαφέρει τίποτα άλλο, παρά μόνο εάν η συγκεκριμένη παραλία των Αραχωβιτίκων είναι  προσβάσιμη για τον κόσμο και τηρούνται οι αυτονόητες προδιαγραφές ασφαλείας, που ισχύουν για όλες τις υπόλοιπες περιοχές


Η ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής, έχει ως εξής:


«Στο χορό της βρώμικης συκοφαντικής δυσφήμισης του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, «μπήκε» και ο βουλευτής Ν. Νικολόπουλος.
Ανακάλυψε όψιμα ότι το συγκεκριμένο σπίτι συνολικού πλάτους 15 μέτρων όσο και το οικόπεδό του, που είχε κατασκευαστεί πριν 38 χρόνια, εμποδίζει την πρόσβαση στην θάλασσα. Επαναλαμβάνουμε λοιπόν και στον κ. Νικολόπουλο και σε όσους συμμετέχουν στην βρώμικη εκστρατεία ότι ο πατραϊκός λαός γνωρίζει, έχει πείρα και κρίση. Γνωρίζει ποιος ψηφίζει τους νόμους, ποιος στηρίζει τις πολιτικές που παραδίδουν τις παραλίες και τις ακτές στους επιχειρηματίες. Ποιοι εμποδίζουν τις λαϊκές οικογένειες να έχουν πρόσβαση στην θάλασσα. Ποιοι τους στερούν το δικαίωμα στις διακοπές και στην ξεκούραση. Γνωρίζει επίσης ποιος αγωνίζεται με συνέπεια για τα λαϊκά συμφέροντα. Ποιος ανάπλασε και παρέδωσε στο λαό την παραλία στην πλαζ του ΕΟΤ. Ποιος διαμόρφωσε στον ίδιο χώρο Παιδικές Κατασκηνώσεις για να απολαμβάνουν δωρεάν τα πατρινόπουλα τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Ποιος διαμορφώνει πάρκα δεκάδων στρεμμάτων στην παραλιακή ζώνη της πόλης. Ποιος αγωνίζεται να έχει ο λαός ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση στις ακτές και στις παραλίες. Όσο για τους συντάκτες που συνειδητά γράφουν ψεύδη θα κληθούν σύντομα από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές να δώσουν εξηγήσεις.»

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE