Νέα αποκάλυψη του Achaia News: Δάνεια-μαϊμού σε ανυποψίαστους Πατρινούς μέσω …FaceBook! (φωτο)

 

Δάνεια- μαϊμού από 2.000 έως και …. 1.784.000 ευρώ υπόσχεται σελίδα στο Face Book με ψεύτικο προφίλ, που παρουσιάζεται με εκπρόσωπο κάποια ευειδή γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων.


Αρκετοί όπως φαίνεται είναι και οι Πατρινοί, που πάνω στην απελπισία τους προσέφυγαν στην εν λόγω ιστοσελίδα, η οποία υπόσχεται σύναψη δανείου σε μόλις …72 ώρες και με 100% ικανοποίηση κάθε αιτήματος!


Ένας από τους υποψιασμένους συμπολίτες απέστειλε σχετικό μήνυμα στο οποίο εκδηλώνει ενδιαφέρον για την σύναψη δανείου 10.000 ευρώ και όπως αμέσως τον ειδοποίησαν, το αίτημά του ...εγκρίθηκε!


Μόνο που θα πρέπει να καταβάλει προκαταβολικά 85 ευρώ για διαδικαστικά έξοδα, σε πρόσωπο με το όνομα Dore Regis Alarini, που εμφανίζεται να εδρεύει σε χώρα της ….Αφρικής! Και συγκεκριμένα σε γειτονικό κρατίδιο της Νιγηρίας!
 Ακολούθως, όπως τον ειδοποίησαν θα πρέπει να αποπληρώσει το ποσό του δανείου σε 24 μηνιαίες δόσεις, με ετήσιο επιτόκιο 3%, σε μηνιαίες δόσεις των 429 ευρώ!
Μάλιστα, αναφέρουν στον Πατρινό επίδοξο δανειολήπτη, ότι προσφέρουν τρεις μήνες δωρεάν πριν από την πρώτη μηναία πληρωμή»
Μάλιστα είναι αξιοσημείωτο, ότι η συγκεκριμένη γυναίκα που εμφανίζεται ως μεσολαβήτρια για τα δάνεια, έχει ως φίλους πολλούς ανυποψίαστους Πατρινούς, ακόμα και δημοσιογράφους!

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, πρόκειται για καραμπινάτη απάτη, της οποίας πρέπει να επιληφθεί άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.


Τα στοιχεία της σελίδας- μαϊμού βρίσκονται στη διάθεση του Achaia News.gr που με τη σειρά του εφόσον του ζητηθεί θα τα προσκομίσει στις Αστυνομικές Αρχές για τα περαιτέρω.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE