Δημήτρης Καμμένος στο Achaia News.gr: «Έρχομαι Πάτρα για το νέο κόμμα! Πάμε για 6%»


Την κάθοδό του στην Πάτρα, για την οργάνωση του νεοπαγούς δεξιού κόμματος που στήνει με τον Τάκη Μπαλτάκο, ανακοινώνει ο Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στο Achaia News.gr: Ο Ανεξάρτητος Βουλευτής μιλάει για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις διεργασίες για τη ανασύσταση της "πατριωτικής δεξιάς"


Χαρακτηρίζει "κωμωδία" το σενάριο για ρωσικό σχέδιο αποσταθεροποίησης με την επιχείρηση εξαγοράς βουλευτών.
Κάνει λόγο για διάλυση των ΑΝΕΛ και ξεπούλημα της Μακεδονίας εκ μέρους του Πάνου Καμμένου. Επίσης θεωρεί ότι η υπόθεση της Μακεδονάις, είναι χαμένη υπόθεση για την Ελλάδα, ακόμα και αν αλλάξει η  Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Ενώ απευθύνει προσκλητήριο στον Αχαιό βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο, για συμμετοχή του στο νεοπαγές δεξιό κόμμα


ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
«Μετά τις 20 Αυγούστου θα είμαι στην Πάτρα, για την  οργάνωση του νέου κόμματος μας. Υπάρχει πολύς κόσμος που θέλει να ενταχθεί στις τάξεις μας.
Με τον κ. Μπαλτάκο κάναμε την ανακοίνωση και αυτές τις ημέρες θα ξεκινήσουμε τις συνομιλίες και με συναδέλφους βουλευτές, ίσως και λίγο αργότερα γιατί κάποιοι λείπουν σε διακοπές.
Εμείς κάναμε την ανακοίνωση για την πρόθεση σύσταση κόμματος του πατριωτικού μετώπου και σκοπός μας είναι να ενώσουμε όλες τις δεξιές πατριωτικές δυνάμεις κάτω από μία σκέπη, όπως είναι για παράδειγμα ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.
Όλοι μαζί, εκτός της Χρυσής Αυγής. Θέλουμε τον κ. Καρατζαφέρη, τον κ. Νικολόπουλο, τον κ. Καρπενάρο, τον κ. Κρανιδιώτη.
Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τα προσωπικά μας και να πάμε για τον κοινό στόχο. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, με τα μικρά ποσοστά ο καθένας, μαζί με τους ψηφοφόρους των ΑΝΕΛ που διαλύονται και μαζί με τους   νοικοκυραίους που ψήφισαν Χρυσή Αυγή και όχι βέβαια τους ΝΑΖΙ και τα φασισταριά που βρίσκονται στις τάξεις της, μπορούμε να πιάσουμε ακόμα και ένα 5 και 6 %»

ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΡΩΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
«Πρόκειται για κωμωδία! Εδώ μου κάνει εντύπωση, η αφωνία των ΑΝΕΛ και του Πάνου Καμμένου. Έχετε ακούσιε κάποια δήλωσή του μετά την απέλαση των Ρώσων διπλωματών; Τώρα που υποτίθεται, ότι έπιασαν στα πράσα τους Ρώσους και μάλιστα τους απέλασαν, γιατί δεν έχουν πάει στον Εισαγγελέα οι χρηματιζόμενοι; Γιατί δεν έχει κάνει μια δήλωση ο κ. Καμμένος;
Οι ΑΝΕΛ γιατί δεν πήραν δημόσια θέση πάνω σε αυτό το μείζον ζήτημα; Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω τίποτα από όλα αυτά.
Εύχομαι και ελπίζω να υπάρχει τεκμηρίωση για όλα, γιατί για να φθάνεις να απελαύνεις ανθρώπους, σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχουν στοιχεία.»

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡEΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

«Τώρα κοντά δεν βλέπω εκλογές. Θα περιμένουμε τον Οκτώβριο –Νοέμβριο την κατάρτιση του προϋπολογισμού και τις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς, που θα έχουμε και τα φορολογικά έσοδα και τα έσοδα από τον Τουρισμό, για να δείξουμε αυξημένα πλεονάσματα και υπερπλεονάσματα, ώστε να μπορεί να διαπραγματευτεί η Κυβέρνηση την επιστροφή χρημάτων  σε κοινωνικές οαμάδες.
Από εκεί και πέρα το ζήτημα των συντάξεων και η κύρωση της Συνθήκης με τα Σκόπια είναι δύο θέματα που θα φέρουν εκλογές. Όποιο από τα δύο έρθει πρώτο, ή έρθει το κούρεμα των συντάξεων, θα είμαστε κοντά σε εκλογές.»

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΤΡΟΠΟ
«Ο κ. Πάνος Καμμένος έχει πουλήσει το Μακεδονικό! Έχουμε υπογράψει και έχουμε χάσει το παιχνίδι, Έχουμε δώσει όνομα Βόρεια Μακεδονία, έχουμε άρει ήδη το βέτο του Καραμανλή στο ΝΑΤΟ για την είσοδο των Σκοπίων και έχουμε δημιουργήσει τετελεσμένα.
Ο κ. Καμμένος έχει πουλήσει την Μακεδονία και μάλιστα με τον χείριστο τρόπο! Και γι αυτό είχαμε μεγάλες διαφωνίες στην Κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ.
Το να φύγει ο κ. Καμμένος τώρα από την Κυβέρνηση και να ψηφίσει το Ποτάμι και ο Παπαχριστόπουλος, δεν θα έχει κερδίσει κάποια μάχη. Γιατί τη μάχη την κερδίζεις, εμποδίζοντας τον Κοτζιά να υπογράψει. Όχι τώρα.
Από τους ΑΝΕΛ τουλάχιστον δύο βουλευτές θα υπογράψουν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών και άλλοι δύο-τρεις βουλευτές από το Ποτάμι. Η Συμφωνία θα περάσεις με κάθε θυσία, οπότε τι να συζητάμε: Αν θα φύγει ο Πάνος Καμμένος από την Κυβέρνηση; Δεν έχει νόημα.  
Αν περάσει η Συμφωνία, από το δημοψήφισμα των Σκοπίων και αλλάξουν και το Σύνταγμά τους στα επίμαχα σημεία, τότε η Ελλάδα δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα, ακόμα και αν υπάρξει άλλη Κυβέρνηση στην Ελλάδα με αντίθετη θέση. Γιατί δεν μπορεί να κάνει η χώρα διπλωματικό πραξικόπημα. Θα απομονωθούμε διεθνώς και θα τρώμε συνεχώς διπλωματικό ξύλο…»  

 


 
ΟΙ ΑΝΕΛ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ- ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
«Έχω μηνύματα από όλη την Ελλάδα, ότι οι ΑΝΕΛ διαλύονται.
Δεν θα ήθελα να σχολιάσω το πολιτικό μέλλον του Πάνου Καμμένου, θα έπρεπε να το σκεφτεί ο ίδιος, όπως θα έπρεπε να σκεφτεί και άλλα πράγματα.
Στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι οι κ.κ. Βούτσης, Δραγασάκης, Τζανακόπουλος, η κα Αχτσιόγλου και μπορεί άλλος ένας. Θα εκλέξουν τρεις. Δεν ξέρω αν χωράει ο Πάνος Καμμένος μέσα. Δεν μπορώ να σχολιάσω για το πολιτικό του μέλλον και δεν με απασχολεί. Από τη στιγμή που άφησε τον Κοτζιά να υπογράψει τη Συμφωνία για το Μακεδονικό, δεν με απασχολεί καθόλου το πολιτικό μέλλον του Καμμένου."

ΘΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΟΥN ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΙΚΡΑΣ
«Θα καταλάβουμε τί ακριβώς σημαίνει η Συμφωνία των Πρεσπών, όταν αρχίζουμε να αλλάζουμε τα βιβλία της ιστορίας, να έχουμε κόστος από τα εμπορικά σήματα και κόστος στο ΑΕΠ της Μακεδονίας, όταν θα μειωθούν οι εξαγωγές μας, θα έχουμε προβλήματα στα Τελωνεία και με χιλιάδες ελληνικές εταιρείες που χάνουν το εμπορικό σήμα των μακεδονικών προϊόντων τους. Μάλιστα να ξέρετε, ότι σχεδιάζουν στο αεροδρόμιο Μακεδονία, να του αλλάξουν όνομα και να λέγεται Μίκρα.»

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE