Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ιτεών κατά Δημοτικής Αρχής: "Μόνο η πολιτική κακία τούς έμεινε!"

Για πολιτική εμπάθεια και εκδικητικότητα απέναντί τους, καταγγέλλει την Δημοτική Αρχή ο Αντιπρόεδρος του Εκπολιτιστικού  Συλλόγου Ιτεών.
Ο κ. Ανδρέας Σπηλιόπουλος μιλώντας στο Achaia News.gr  στηλιτεύει την άρνηση του Δήμου Πατρέων να παραχωρήσει καθίσματα για την πραγματοποίηση θεατρικής παράστασης με δωρεάν είσοδο στο θεατράκι των Ιτεών:


«Στον Δήμο της Πάτρας νόμισαν επειδή δεν μας έδωσαν καθίσματα για την παράσταση στο θεατράκι Ιτεων δεν θα έρχονταν οι Πατρινοί...
Και πολλοί ήλθαν και μάλιστα κάθισαν και σταυροπόδι!  Στους άλλους έμεινε η κακία...... πολιτική εννοώ!"

Τελικά ο Σύλλογος διέθεσε χρήματα από το ταμείο του και η παράσταση έγινε και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία:

"ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΚΠ.ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΥΚΑΣ, ΕΝΟΙΚΙΑΣΑΜΕ 300 ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΕΜΙΣΑΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΤΩΝ ΙΤΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ !!!!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ,ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ." σημείωσε ο κ. Σπηλιόπουλος, σε δημόσια ανάρτησή του στο Face Book


Σύμφωνα με την καταγγελία του Αντιπροέδρου, ο Σύλλογος είχε ζητήσει από τον Δήμο Πατρέων καθίσματα για τις ανάγκες παρακολούθησης της παράστασης «Δον Καμίλο» του Σωτήρη Πατατζή, που ανέβηκε την περασμένη Παρασκευή στο ανοικτό θεατράκι Ιτεών, υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Ιτεών, από τη  Θεατρική ομάδα "ΗΘΟΣ ΠΟΙΕΙ" του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Λεύκας Πατρών.


Η δικαιολογία του Δήμου ήταν …αποστομωτική : «Μας είπαν ότι δεν μπορούν να μας δώσουν καρέκλες, γιατί την επόμενη ημέρα θα πήγαιναν σε εκδήλωση στην… Ταραμπούρα! Και ότι τάχα, δεν προλάβαιναν τα συνεργεία του Δήμου για τη μεταφορά!

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΗΡΘΑΝ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΚΑΘΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΠΟΔΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΚΛΑΔΟΝ, ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ...."


Ο κ. Σπηλιόπουλος θεωρεί ότι πρόκειται για μία κίνηση τιμωρίας εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, επειδή ο Εκπολιτισιτκός Σύλλογος δεν ελέγχεται από τον Δήμο και συχνά εκφράζει τα παράπονά του για την πολιτική του κ. Πελετίδη απέναντι στις λαϊκές γειτονιές και σε άλλα θέματα:

"Μια από αυτές τις λαϊκές γειτονιές είναι και η δική μας, που έχει αφεθεί στο έλεος του Θεού. Ούτε τα χορτάρια δεν έρχονται να μας κόψουν… Μας έχουν ξεχάσει εντελώς!
Φυσικά ούτε λόγος για την πλατεία απέναντι από τις Εργατικές Κατοικίες, που είναι υποβαθμισμένη και τα παιδιά δεν μπορούν να παίξουν, αφού εδώ και τρία χρόνια ξήλωσαν την παιδική χαρά και ακόμα δεν την έχουν αντικαταστήσει»

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE