ΕΙΚΟΝΕΣ-ΣΟΚ: Άνθρωποι και ποντίκια στο ετοιμόρροπο κτίριο του Δήμου στο λιμάνι!

Άνθρωποι και …ποντίκια στοιβάζονται καθημερινά τις τελευταίες εβδομάδες στα εγκαταλελειμμένα και επικίνδυνα κτίρια του κεντρικού λιμενοβραχίονα της Αγ. Νικολάου, δίπλα ακριβώς από το παρακείμενο καφέ!

Η αυτοψία του Achaia News.gr κατέγραψε τη φρίκη…

Πρόκειται για 5 συνολικά οικογένειες ΡΟΜΑ, που ζουν μέσα στη βρώμα και στις ακαθαρσίες, με συντροφιά τα ποντίκια και τις κατσαρίδες! Και ανάμεσά τους, νήπια και εγκυμονούσες γυναίκες!


Επιπλέον, το κτίριο παρουσιάζει στατικά προβλήματα και την ίδια στιγμή το στέγαστρό είναι επίφοβο για κατάρρευση ανά πάσα στιγμή!
Και όλα αυτά, σε απόσταση μερικών  μόνο …βημάτων, από το χώρο εστίασης που λειτουργεί στην είσοδο του λιμενοβραχίονα, στην θαλάσσια πρόσοψη της πόλης!


Η βρώμα και η αποφορά είναι αντιληπτή από κάθε περαστικό, ενώ τα περιττώματα έχουν σχηματίσει «Βουνό» μέσα στο κτίριο, όπου δεν λειτουργεί ούτε αποχωρητήριο, ούτε υπάρχει νερό!

Και όλα αυτά, στον χώρο αυτόν που ως γνωστόν ανήκει στη δικαιοδοσία του Δήμου Πατρέων, αλλά που βρίσκεται σε κατάσταση ντροπής για την πόλη και τον πολιτισμό της, χωρίς η Δημοτική Αρχή να ενδιαφέρεται για την κατάσταση και την ασφάλεια αυτών των ανθρώπων, αλλά φυσικά και για τη δημόσια υγεία.


Τα σχόλια είναι περιττά. Οι εικόνες του Achaia News.gr είναι εύλογες και παραστατικές…

 

 

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE