Κ. Χριστόπουλος για τα ληγμένα σουβλάκια του Δήμου: "Κρύφτηκε ο Πελετίδης! Αρκετά!"

 

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο της Πάτρας, Κώστας Χριστόπουλος, απαντώντας στις δηλώσεις toy Προέδρου του Κοινωνικού Τομέα Θεόδωρου Τουλγαρίδη, επιτέθηκε στον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, κατηγορώντας τον ότι κρύφτηκε, ενώ παράλληλα επιμένει ότι τα ληγμένα σουβλάκια δόθηκαν σε Πολιτιστικούς Συλλόγους "δεδομένου ότι οι μάρτυρες  και πολλοί και αξιόπιστοι είναι και αν χρειαστεί καταθέτουν στην αρμόδιες αρχές".

 

Αναλυτικά, η δήλωση του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Πόλη" Κώστα Χριστόπουλου, έχει ως εξής: 

 

Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ρωτήσαμε τη Δημοτική Αρχή για σοβαρό θέμα δημόσιας υγείας. Μέσα μαζικής ενημέρωσης και πολίτες ανησύχησαν. Ο κύριος Δήμαρχος, απλά κρύφτηκε.

Σήμερα, εκπρόσωπός του διαψεύδει ότι τα παιδιά των δημοτικών κατασκηνώσεων κατανάλωσαν τα ακατάλληλα τρόφιμα.
Περίφημα!
Μόνο που εμείς, ουδέποτε ισχυριστήκαμε κάτι τέτοιο.

Αυτό που είπαμε είναι ότι "τα ληγμένα τρόφιμα βρέθηκαν μέσα στα ψυγεία της παιδικής κατασκήνωσης". Κι αυτό δεν το διέψευσε!

Πώς θα μπορούσε άλλωστε, δεδομένου ότι οι μάρτυρες  και πολλοί και αξιόπιστοι είναι και αν χρειαστεί καταθέτουν στην αρμόδιες αρχές.
Το δεύτερο που είπαμε είναι ότι, "ληγμένα τρόφιμα διατέθηκαν σε εκδηλώσεις συλλόγων".


Ούτε αυτό τόλμησε να διαψεύσει, ο άνθρωπος που ορίστηκε να κρύψει τον κ. Πελετίδη! Περιορίστηκε να δηλώσει ότι ερευνά το θέμα...
Στ' αλήθεια, δε μπορούμε να φανταστούμε τι είδους έρευνα κάνει. Θα αρκούσε μόνο να ρωτήσει τον κ. Δήμαρχο και τους συνεργάτες του, να του πουν, σε ποιους συλλόγους έδωσαν ληγμένα τρόφιμα.
Αυτοί τα έδωσαν, αυτοί ξέρουν. Αρκετά!».

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE