Βροντερό "ΟΧΙ" από την Πάτρα σε Μέρκελ και τρόικα

Η Πάτρα μετατράπεται απόψε για μία ακόμα φορά μέσα σε λίγα 24ωρα σε μητρόπολη αντίστασης των Ελλήνων στον επιχειρούμενο εκβιασμό από τον γερμανικό παράγοντα και την τρόικα, στην προσπάθειά τους να επιτύχουν νέα ομηρεία της χώρας από αυτούς.

Χιλιάδες πατρινοί και Πατρινές αψήφησαν το πολικό ψύχος και έδωσαν σήμερα το παρόν στην πλατεία Γεωργίου συμμετέχοντας μαζικά στη συγκέντρωση που διοργάνωσαν συλλογικότητες και μέλη κοινωνικών και πολιτικών οργανώσεων ενάντια στην επιχειρούμενη από την ευρωζώνη και την τρόικα δημιουργία τετελεσμένων στην ελληνική κυβέρνηση για παράταση του μνημονίου.

Η πρωτεύουσα της Δυτικής Ελλάδας αποτέλεσε και σήμερα σταθμό στην προσπάθεια να σταλεί μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση μέσω του οποίου θα γίνει σαφές, πως δεν περνάνε οι εκβιασμοί και όπως ο ελληνικός λαός, δεν θα ανεχτεί άλλο μνημόνιο στέρησης και εξαθλίωση. Οι Πατρινοί απόψε βροντοφωνάζουν «Δεν μασάμε στους εκβιασμούς- Δεν κάνουμε πίσω - Θα νικήσουμε» και θα στείλουν το μήνυμά τους για να μπει ένας τέλος στη λιτότητα.

Το κάλεσμα «Ανάσα αξιοπρέπειας» που διακινείται στο διαδίκτυο:

"Οι εκλογές τελείωσαν και προέκυψε μία κυβέρνηση που θέλει να εκπροσωπήσει τις ανάγκες μας κόντρα στα συμφέροντα της ολιγαρχίας στην Ευρώπη. Προσπαθούν να μας εκβιάσουν και να μας φοβίζουν.

Να μην τους κάνουμε τη χάρη! Να πάρουμε την σκυτάλη και να σηκώσουμε το γάντι! Ήρθε η ώρα να πάρει και ο λαός την υπόθεση της ανατροπής στις πλάτες του. Να υψώσουμε το ανάστημά μας και να στείλουμε ένα παλλαϊκό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και τα μνημόνια, υπέρ της δημοκρατίας και της προκοπής. Να μη μασήσουμε στους εκβιασμούς της ΤΡΟΙΚΑ και των υποστηρικτών τους στην Ελλάδα, ολιγαρχία, καναλάρχες.

Ήρθε η ώρα να φοβηθούν αυτοί και να ακούσουν δυνατά τη φωνή μας. Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και ζητάμε για εμάς και τους λαούς όλης της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής. Καλούμε όλους τους λαούς της Ευρώπης να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στον αγώνα του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης. Θα νικήσουμε!"

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE