Η Πάτρα στους δρόμους ενάντια στη Μέρκελ και την Τρόικα

Η Πάτρα μετατράπεται σήμερα για μία ακόμα φορά μέσα σε λίγα 24ωρα σε μητρόπολη αντίστασης των Ελλήνων στον επιχειρούμενο εκβιασμό από τον γερμανικό παράγοντα και την τρόικα, στην προσπάθειά τους να επιτύχουν νέα ομηρεία της χώρας από αυτούς.

Με στόχο και σύνθημα όχι στον εκβιασμό, με πρωτοβουλία των κοινωνικών μέσων δικτύωσης διοργανώνεται στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Γεωργίου συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συμπαράστασης της ελληνικής κυβέρνησης από τους πολίτες που θα βροντοφωνάξουν «Δεν μασάμε στους εκβιασμούς- Δεν κάνουμε πίσω - Θα νικήσουμε» και θα στείλουν το μήνυμά τους για να μπει ένας τέλος στη λιτότητα.

Το κάλεσμα «Ανάσα αξιοπρέπειας» που διακινείται στο διαδίκτυο:

"Οι εκλογές τελείωσαν και προέκυψε μία κυβέρνηση που θέλει να εκπροσωπήσει τις ανάγκες μας κόντρα στα συμφέροντα της ολιγαρχίας στην Ευρώπη. Προσπαθούν να μας εκβιάσουν και να μας φοβίζουν.

Να μην τους κάνουμε τη χάρη! Να πάρουμε την σκυτάλη και να σηκώσουμε το γάντι! Ήρθε η ώρα να πάρει και ο λαός την υπόθεση της ανατροπής στις πλάτες του. Να υψώσουμε το ανάστημά μας και να στείλουμε ένα παλλαϊκό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και τα μνημόνια, υπέρ της δημοκρατίας και της προκοπής. Να μη μασήσουμε στους εκβιασμούς της ΤΡΟΙΚΑ και των υποστηρικτών τους στην Ελλάδα, ολιγαρχία, καναλάρχες.

Ήρθε η ώρα να φοβηθούν αυτοί και να ακούσουν δυνατά τη φωνή μας. Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και ζητάμε για εμάς και τους λαούς όλης της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής. Καλούμε όλους τους λαούς της Ευρώπης να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στον αγώνα του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης. Θα νικήσουμε!"

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE