Αχαία: Αδιάκοποι οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ στα διόδια - Τσουχτερά πρόστιμα και προσαγωγές

Δεν περνάει "κουνούπι" από τα διόδια της Πάτρας στο ύψος του Αγίου Βασιλείου με την τοπική Ελληνική Αστυνομία να βρίσκεται επι ποδός 24ώρες το 24ωρο , ενώ απο τους ελέγχους των αστυνομικών δεν 

Δεν περνάει "κουνούπι" από τα διόδια Πάτρας στο ύψος του Αγίου Βασιλείου με την τοπική Ελληνική Αστυνομία να βρίσκεται επι ποδός 24ώρες το 24ωρο , ενώ απο τους ελέγχους των αστυνομικών δεν περνάει κανείς αν δεν έχει μαζί του όλα τα απαραίτητα αποδεικτικά έγγραφα για την μετακίνηση του. Στόχος να τηρηθούν στο ακέραιο τα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοιού και να μην υπάρξουν μετακινήσεις οι οποίες δεν επιτρέπονται βάση των όσων έχει αποφασίσει η κυβέρνηση. Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν σύμφωνα με τις πληροφορίες και τις επόμενες ημέρες.  Κατά την διάρκεια της ημέρας μάλιστα οι αστυνομικοί προχώρησαν στην βεβαίωση τουλάχιστον έξι παραβάσεων σύμφωνα με τις πληροφορίες αφού πολίτες προσπάθησαν να περάσουν τα διόδια χωρίς να μπορούν ωστόσο να δικαιολογήσουν με έγγρφα την διαπεριφερειακή μετακίνηση τους. Υπήρξαν και δύο προσαγωγές Ρομά οι οποίοι επέβαιναν σε λεωφορείο και δεν είχαν μαζί τους έγγραφα. 

Στο σημείο βρέθηκε για ακόμη μια φορά το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Ταξίαρχος Ιωάννης Κυριακόπουλος για να επιθεωρήσει την κατάσταση. 

(Στη φωτό ο Σαράτσης Βασίλειος -  Αστυνομικός Διευθυντής Δ Αχαΐας- Γ' Βοηθός Ταξιάρχου)

 

 

 

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE