Νίκος Χαρδαλιάς: «Σταθεροποιείται το ιικό φορτίο στην Πάτρα»

Σε δηλώσεις τους εξερχόμενος του εμβολιαστικού κέντρου ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσε ότι αρχίζει η λειτουργία του την Πέμπτη με 8 εμβολιαστικές γραμμές και αναμένεται να προστεθούν άλλες 8 την προσεχή Δευτέρα.


Σε δηλώσεις τους εξερχόμενος του εμβολιαστικού κέντρου ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσε ότι αρχίζει η λειτουργία του την Πέμπτη με 8 εμβολιαστικές γραμμές και αναμένεται να προστεθούν άλλες 8 την προσεχή Δευτέρα. Παράλληλα ανέφερε ότι τα τελευταία 24ωρα το ιικό φορτίο στην Πάτρα δείχνει να σταθεροποιείται. 

 

«Το κέντρο της Πάτρας έρχεται μαζί με άλλα 4 στην υπόλοιπη χώρα. 412 εμβολιαστικές γραμμές σε δυνατότητα ανάπτυξης. Η προσπάθεια που γίνεται είναι σε όλη την χώρα. Σήμερα έχουμε ξεπεράσει τα 2,2εκ. εμβολιασμούς. Δύο στους τρεις είναι με τη μία δόση και ένας στους τρεις και με τις δύο δόσεις. Τις τελευταίες 14 ημέρες έχουν γίνει περίπου 700.000 τεστ από τα συνεργία του ΕΟΔΥ και τους σχηματισμούς των σωμάτων ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων.

Η έκκληση είναι να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα. Παρακολουθούμε την αγαπημένη μας Πάτρα όπως παρακολουθούμε κάθε πόλη και χωριό σε όλη την χώρα. Το πολύ σημαντικό δείχνουν ότι τα υγειονομικά στοιχεία δείχνουν να είναι σταθερά στην Πάτρα τα τελευταία 24ωρα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει τίποτα γιατί οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να έχουμε έξαρση».

Aυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη σύσκεψη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος όπου και προεδρεύει ο κ. Χαρδαλίας

 

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE