14χρονος στο ΠΓΝΠ με κορωνοϊό - Μεταφέρθηκε απο την Ηλεία

Ενας 14χρονος είναι ανάμεσα στα 21 περιστατικά κορονοϊού που νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών και στον «Αγιο Ανδρέα». Χθες καταγράφηκαν στην Πάτρα άλλα εννέα κρούσματα.

 Ενας 14χρονος είναι ανάμεσα στα 21 περιστατικά κορονοϊού που νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών και στον «Αγιο Ανδρέα». Χθες καταγράφηκαν στην Πάτρα άλλα εννέα κρούσματα. Η Αχαΐα είναι ανάμεσα στους νομούς της χώρας που εφαρμόζονται τα μέτρα που ανακοίνωσε χθες ο Πρωθυπουργός.

Σε ό,τι αφορά τον 14χρονο ασθενή μεταφέρθηκε χθες για νοσηλεία στην κλινική κορονοϊού του ΠΓΝΠ από την Ηλεία. «Κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του καθώς τα συμπτώματα που εμφάνισε είναι βαριά. Είναι το πρώτο περιστατικό τόσο μικρής ηλικίας που νοσηλεύουμε. Κι αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει την καθημερινή μας επισήμανση ότι δεν υπάρχει άτρωτη ηλικία απέναντι στον κορονοϊό. Αντίθετα μάλιστα το πανδημικό κύμα που διανύουμε απασχολεί περισσότερο, τις νεότερες ηλικίες» επισημαίνει ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης.

Στην Οφθαλμολογική Κλινική νοσηλεύονται επίσης άλλα 17 περιστατικά και ένα διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Κορονοϊού. Στον «Αγιο Ανδρέα» εξακολουθούν νοσηλεύονται δύο περιστατικά εκ των οποίων το ένα διασωληνωμένο στη ΜΕΘ.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE