Πάτρα: Μετά τις εικόνες συνωστισμού αλλάζουν τα δεδομένα για τη συναυλία της Γ.Νέγκα- Θα μοιραστούν και τις επόμενες μέρες εισιστήρια

Στο εργοστάσιο τέχνης θα πραγματοποιηθεί η συναυλία της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» με την Γιώτα Νέγκα.

Στο εργοστάσιο τέχνης θα πραγματοποιηθεί η συναυλία της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» με την Γιώτα Νέγκα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ

Από το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας γίνεται γνωστό, ότι λόγω της μεγάλης επιθυμίας,  του λαού της Πάτρας - όπως αυτή εκφράστηκε με την άμεση εξάντληση των εισιτηρίων - για την παρακολούθηση της συναυλίας της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» με την Γιώτα Νέγκα, ο χώρος που η συναυλία θα πραγματοποιηθεί,  την Δευτέρα 3 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ, αλλάζει και αντί του Αρχαιολογικού χώρου της Βούντενης θα γίνει στο χώρο του Εργοστασίου Τέχνης «Θάνος Μικρούτσικος». Έτσι θα δοθεί η ευκαιρία σε περισσότερους θεατές να την παρακολουθήσουν.

Η δωρεάν διανομή των εισιτηρίων θα συνεχιστεί  από αύριο Παρασκευή 31 Ιουλίου και θα συνεχιστεί και το Σάββατο και την Κυριακή, από τις 12 το μεσημέρι από το γκισέ του Δημοτικού Θεάτρου.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας παρακαλεί τους συνδημότες που θα προσέλθουν για εισιτήριο, να τηρούν απαρέγκλιτα τις αποστάσεις μεταξύ τους, να φορούν μάσκα, και ό,τι άλλο προβλέπουν τα μέτρα ασφαλείας κατά του covid-19.

Όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο θα προσέλθουν με αυτό κανονικά την Δευτέρα στο Εργοστάσιο Τέχνης «Θάνος Μικρούτσικος».
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός σε συνεννόηση με την Αρχαιολογική Υπηρεσία θα ορίσει άλλη ημερομηνία για πραγματοποίηση εκδήλωσης του Διεθνούς Φερστιβάλ στον Αρχαιολογικό χώρο της Βούντενης ώστε να γίνει ανάδειξη του χώρου που ήταν εξαρχής ο σκοπός του Πολιτιστικού Οργανισμού.  

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Το αδιαχώρητο σήμερα στις 12 το μεσημέρι μπροστά από το Δημοτικό θέατρο Απόλλων στην Πάτρα για ένα εισιτήριο! Μέσα στη ζέστη δεκάδες πολίτες στριμώχτηκαν (κάποιοι με μάσκες άλλοι χωρίς) για να παραλάβουν εισιτήρια  για την συναυλία τηνς Γιώτας Νέγκα όμως αυτά εξαντλήθηκαν στο πρώτο πεντάλεπτο!

Επικράτησε ένταση και δύο φορές έφτασαν άνδρες της Αστυνομίας για την τήρηση των αποστάσεων.

Από το δήμο Πατρέων και το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας είχε ανακοινωθεί ότι λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό θα διατεθούν μόνο δυο εισιτήρια κατ’ άτομο για τη συναυλία της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων « Θανάσης Τσιπινάκης» με την Γιώτα Νέγκα, η οποία θα πραγματοποιηθεί  την Δευτέρα 3 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ , στον Αρχαιολογικό χώρο της Βούντενης.

Η διάθεση ξεκινούσε κανονικά στις 12 ωστόσο πολλοί είχαν φτάσει νωρίτερα ....και οι υπόλοιποι δεν πρόλαβαν....

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE