Πάτρα: Θετική στον κορωνοιό και η κόρη του υπαλλήλου της ΔΕΥΑΠ - Οκτώ κρούσματα στην Πάτρα

Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε η κόρη του 50χρονου υπαλλήλου της ΔΕΥΑΠ, η οποία επίσης νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Συνολικά τέσσερα άτομα νοσηλεύονται σήμερα στο Νοσοκομείο του Ρίου με κορωνοϊό.

Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε η κόρη του 50χρονου υπαλλήλου της ΔΕΥΑΠ, η οποία επίσης νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Συνολικά τέσσερα άτομα νοσηλεύονται σήμερα στο Νοσοκομείο του Ρίου με κορωνοϊό, καθώς στο νοσηλευτικό ίδρυμα εισήχθη και η κόρη του 50χρονου εργαζόμενου στη ΔΕΥΑΠ. Επιπλέον άλλα τέσσερα κρούσματα του ιού στην Πάτρα βρίσκονται σε κατ' οίκον περιορισμό, χωρίς σε αυτά να υπολογίζεται η περίπτωση του τουρίστα που εντοπίστηκε με κορωνοϊό στο λιμάνι της πόλης

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Ένας 49χρονος Γερμανός που έφθασε στο λιμάνι της Πάτρας  είναι το 3ο κρούσμα κορωνοιού στο νομό Αχαίας. Ο άνδρας στη διάρκεια των ελέγχων υπεβλήθη σε τεστ το οποίο βγήκε θετικό.

Λόγω της κλινικής του κατάστασης δεν κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε νοσοκομείο και παραμένει σε ξενοδοχείο καραντίνας.

Στο νοσηλευτικό ίδτυμα παραμένουν δύο ακόμα ασθενείς.Πρόκειται για μια γυναίκα, η οποία προέρχεται από το στενό περιβάλλον του 70χρονου, που μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του ΠΠΝΠ και ένας 50χρονος Πατρινός.

Σε ο,τι αφορά στον 50χρονο είναι υπάλληλος σε υπηρεσία Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου της πόλης, για αυτό λόγω των εκτεταμένων επαφών που είχε, επεκτείνεται η έρευνα ιχνηλάτησης, αφού πέραν των συναδέλφων του υπήρχε συναλλαγή κοινού με την υπηρεσία. Μάλιστα, είναι πιθανό να αποφασιστεί απολύμανση στην υπηρεσία, ακόμα και σήμερα.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE