Ανθρωποκυνηγητό για την ακινητοποίηση οχήματος φορτωμένο με χασίς-Συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

 Ύποπτο όχημα που μετέφερε ναρκωτικά έχει ακινητοποιηθεί στα διόδια Αγγελοκάστρου, σύμφωνα με πληροφορίες του Achaianews.gr. Eίχε σημάνει συναγερμός σήμερα το πρωί  στις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Αιτωλοακαρνανίας και της Αχαΐας


 Ύποπτο όχημα που μετέφερε ναρκωτικά έχει ακινητοποιηθεί στα διόδια Αγγελοκάστρου, σύμφωνα με πληροφορίες του Achaianews.gr. Eίχε σημάνει συναγερμός σήμερα το πρωί  στις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Αιτωλοακαρνανίας και της Αχαΐας , όταν υπήρχε ενημέρωση ότι ύποπτο όχημα ο οδηγός του οποίου δεν σταμάτησε σε έλεγχο στην Άρτα, κινήθηκε προς τα όρια της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Ελλάδας. Τότε στήθηκαν μπλόκα σε διάφορα σημεία της Αιτωλοακαρνανίας απ ‘ όπου θα περνούσε το συγκεκριμένο όχημα. Συμβολή είχε και η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, στην περίπτωση που το αυτοκίνητο περνούσε τη Γέφυρα, ώστε να ακινητοποιηθεί στην περιοχή του Ρίου.

Τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε στα διόδια του Αγγελοκάστρου, στην Ιονία Οδό καθώς ο οδηγός, μη έχοντας άλλη επιλογή, έκοψε ταχύτητα και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.  Το όχημα φαίνεται να έιναι φορτωμένο με μεγάλες  ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, οι οποίες και καταμετρούνται.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE