Του πουλούσαν τσαμπουκά μέσα στο βαγόνι-Πήγαν να τον κλέψουν στον Προαστιακό

Ένα περιστατικό που έχει προκαλέσει αίσθηση σημειώθηκε στον Προαστιακό την Κυριακή το μεσημέρι. Ένας 17χρονος δέχτηκε επίθεση από ανήλικους που προσπάθησαν να του κλέψουν κινητό και πορτοφόλι.


Ένα περιστατικό που έχει προκαλέσει αίσθηση σημειώθηκε στον Προαστιακό την Κυριακή το μεσημέρι. Ένας 17χρονος δέχτηκε επίθεση από ανήλικους που προσπάθησαν να του κλέψουν κινητό και πορτοφόλι.Τελικά ο  17χρονος επιβάτης αντιστάθηκε και τότε οι δράστες της επίθεσης άρχισαν να τον βρίζουν για να κάμψουν την αντίστασή του. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και οι ανήλικοι συνελήφθησαν. Τα περιστατικά πάντως παιδικής εγκληματικότητας είναι σoβαρά στην περιοχή  μας, φαινόμενο που λαμβάνει ολοένα και περισσότερες διαστάσεις.

 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, σε σταθμό προαστιακού στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δύο ανήλικοι ημεδαποί, διότι αφαίρεσαν από έναν 17χρονο ένα ζευγάρι γυαλιά και μια μπάλα. Ο παθόντας ανέκτησε πίσω τα αντικείμενα και οι ανήλικοι αποπειράθηκαν να του αφαιρέσουν το πορτοφόλι, χωρίς να τα καταφέρουν. Στη συνέχεια οι δράστες εξύβρισαν και απείλησαν τον 17χρονο και δύο φίλους του.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE