Προς την Ελλάδα αναμένεται να κινηθεί γρήγορα το βαθύ βαρομετρικό χαμηλό που δημιουργήθηκε στη Νότια Ιταλία σήμερα και θα προκαλέσει αλλαγή του καιρού στη χώρα μας, κυρίως το Σάββατο, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. 

Περισσότερα...

Συνέντευξη Τύπου, με θέμα την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, παραχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, στο έλος της Αγυιάς και συγκεκριμένα στο χώρο που είναι τοποθετημένα από τον Δήμο τα όργανα γυμναστικής για όλους τους Πατρινούς.

Περισσότερα...

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πάτρας μεσημβρινές ώρες χθες, ότι γυναίκα έπεσε στη θάλασσα και συγκεκριμένα στην προβλήτα Ν.9 του βόρειου λιμένα Πάτρας (Μώλος Αγίου Νικολάου).

Περισσότερα...

Βαθιά «ανάσα» για Πατρινό δανειολήπτη, πατέρα τριών παιδιών αποτέλεσε το γενναίο «κούρεμα» στην δυσβάστακτη οφειλή του για στεγαστικό δάνειο, που προκάλεσε η απόφαση του Ειρηνοδικείου.

Περισσότερα...

Ανεβαίνουν οι τόνοι στην  αντιπαράθεση Κατσιφάρα- Φαρμάκη.Με αφορμή την  ανάπλαση  της εισόδου της Πάτρας υπήρξε ανακοίνωση από την παράταξη Κατσιφάρα σε έντονο ύφος. Σε αντίστοιχο ύφος και η απάντηση της περιφερειακής αρχής. Ο περιφερειάρχης αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του BEST με την Έφη Καρούνια.

Περισσότερα...
  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE