Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας λειτουργούν καθημερινά με ΕΝΙΑΙΟ - ΣΥΝΕΧΕΣ ωράριο (8πμ-6μμ), το ΣΑΒΒΑΤΟ με ΕΝΙΑΙΟ - ΣΥΝΕΧΕΣ ωράριο (8πμ-3μμ), και κάθε ΚΥΡΙΑΚΗ θα υπάρχει ένα κατάστημα Βουλκανιζατέρ ανοιχτό για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών από τις 9 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι.

Για την Κυριακή 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 από τις 9 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι ΚΡΟΤΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, Πανεπιστημίου & Γυθείου 1-3, Κόμβος Κουρτέση,

2610-220.999

Η ώρα είναι η Τετάρτη της ανακύκλωσης, ώρα για να πάμε τα παλιά ηλεκτρικά μας, από τις 5 έως τις 8 το μεσημέρι, στο πάρκινγκ Καληντζώτη (Ακτή Δυμαίων και Παπαφλέσσα).

Ηρθε η Τετάρτη, και θα βρισκόμαστε από τις 5 έως τις 8 το μεσημέρι στο πάρκινγκ Καλέντζοτι, Ακτή Δυμαίων και Παπαφλέσσα, για να μεταφέρετε τα παλιά ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά μηχανήματα, τα φανελάκια σας και κάθε ανακυκλώσιμο υλικό όπως και κάθε Σάββατο 10 - 15.00 στο αποθήκη μας στην Ακταίον.

Αν έχετε μεγάλες οικιακές συσκευές, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2610222259 και να τις συγκεντρώσετε από το χώρο σας.

Μπορείτε ακόμα να ζητήσετε από εσάς να συμμετάσχετε στο viber της ομάδας "Ανακυκλωτές γειτονιάς" και να βοηθήσετε την ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή στην περιοχή σας.

Συλλαλητήριο για αύριο Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στις 6.30 το απόγευμα, οργανώνει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο της Πάτρας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη δύναμη, μαχητικότητα και αποφασιστικότητα τη δράση μας για να μην φέρει η κυβέρνηση το κατάπτυστο νομοσχέδιο, διεκδικώντας σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής.

Να πάρει τώρα πίσω η κυβέρνηση της ΝΔ το νομοσχέδιο-σκούπα για τους μισθούς των εργαζομένων και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες. Την πολιτική που δίνει γη και ύδωρ στους επενδυτές και γκρεμίζει όσα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα έμειναν όρθια με σκληρό αγώνα, στην περίοδο της κρίσης, τσακίζοντας τα εργατικά, συνδικαλιστικά δικαιώματα.

Προχωρούν παραπέρα με την ιδιωτικοποίηση της Κοινωνικής Ασφάλισης, αξιοποιώντας την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, για να χτυπήσουν ότι έχει απομείνει από τα ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά δικαιώματα.

Με το σύνθημα: «Κάτω τα χέρια από τα Συνδικάτα! Διεκδικούμε σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής, ζωής με δικαιώματα» δίνουμε τη μάχη της ενημέρωσης μέσα σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς, δυναμώνουμε το μαζικό και ενωτικό ρεύμα αντίστασης στην αντιλαϊκή επίθεση της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων.

Καλούμε όλα τα Σωματεία να πάρουν μαζικά μέρος στο συλλαλητήριο, να πάρουν αγωνιστικές αποφάσεις. Να μην χαθεί στιγμή, να πάρουν κάθε μέτρο ενημέρωσης των εργαζομένων, να βρεθούν σε κάθε χώρο δουλειάς.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΗ,

ΣΤΙΣ 6:30ΜΜ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ

 H Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας χρειάζεται μία πλήρως λειτουργούσα καρδιοχειρουγική μονάδα. Το ΠΓΝΠ ως τριτοβάθμιο πανεπιστημιακό νοσοκομείο χρειάζεται να αναπτύξει όλες τις δυνατές τριτοβάθμιες ιατρικές υπηρεσίες.

Η Καρδιοχειρουργική μονάδα, παρότι έχει ιδρυθεί από ετών στα πλαίσια της Καρδιοθωρακοχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Πατρών, ουσιαστικά ποτέ δε λειτούργησε πλήρως.

Η ανάπτυξη της είναι επιβεβλημένη, αλλά πρέπει να στηριχθεί σε σωστές αρχές και βάσεις. Καθώς η αρχή είναι το ήμισυ του παντός δε πρέπει να γίνουν βιαστικά βήματα. Η ανάπτυξή της χρειάζεται να γίνει σε μελετημένα στάδια. Για να λειτουργήσει πλήρως χρειάζεται ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό και εξοπλισμό. Επίσης χρειάζεται κλίνες εντατικής παρακολούθησης και βέβαια κλίνες νοσηλείας σε δική της πτέρυγα. Όλα αυτά απαιτούν σαφές χρονοδιάγραμμα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών με ομόφωνη απόφασή του κρίνει άκρως απαραίτητη την πλήρη ανάπτυξη της καρδιοχειρουργικής μονάδας, με επαρκή χρηματοδότηση, στελέχωση με μόνιμο εξειδικευμένο προσωπικό και προοδευτική ένταξη σε εφημεριακό καθεστώς, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των ασθενών της ευρύτερης περιοχής.

  

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

 

Η Πρόεδρος            Ο Αντιπρόεδρος             Ο Γραμματέας

 

 

   Άννα Μαστοράκου      Γεώργιος Σκρουμπής      Γεώργιος Πατριαρχέας

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE