Προχειρότητες... στη "πλάτη" του θεσμού της Πάτρας

Απογοήτευση και θυμό από τα όσα ... τραγελαφικά συνέβησαν το βράδυ της Τελετής Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2019 στην Πάτρα.. Μια τελετή έναρξης με τους Πατρινούς μέσα στη βροχή , τους αρμοδίους να μην ξέρουν ακόμη και μια ώρα πρίν (!!!) , ώς όφειλαν αν είχαν ενημερωθεί για το δελτίο καιρού από τον Άραξο , αν θα ξεκινήσουν την τελετή ή αν θα την αναβάλλουν !!!!

Μια πλατεία στο σκοτάδι ... ο κόσμος στη βροχή ....και ξυλιασμένος απο το κρύο της αναμονής ... Μια Τελετή Έναρξης που τελικά ξεκίνησε χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος και με το που ξεκίνησε η βροχή δυνάμωσε ενώ μέχρι εκείνη την ώρα στην Πλατεία είχαμε ψιλόβροχο !!! Δεν είδαμε τίποτα , όλος ο σχεδιασμός κατέληξε στα σκουπίδια λόγω λάθος αποφάσεων , λόγω προχειρότητας !

Προχειρότητες που πληρώνουν οι Πατρινοί και το Πατρινό Καρναβάλι το οποίο οφείλουμε να διαφυλάξουμε τουλάχιστον από "προβλέψιμες" καταστροφές όπως αυτή ! Μάλλον κανείς απο τους αρμοδίους δεν φαντάστηκε πώς μήνα Γενάρη θα βρέξει ... και δεν είδαμε ούτε σκέπαστρα !

Μια τελετή έναρξης του τετάρτου ... το απόλυτο ΦΙΑΣΚΟ .

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE