Σταυρούλα Παναγοπούλου-Νικολάου: Ο διασυρμός των συκοφαντών που εμφανίζονται ως κήνσορες της ηθικής, συνεχίζεται

"Ο διασυρμός των συκοφαντών που εμφανίζονται ως κήνσορες της ηθικής, συνεχίζεται. Η αυτοαποκαλούμενη «διοίκηση»  του ΕΚ Πάτρας,  προσπαθεί να κερδίσει χρόνο ασκώντας έφεση   κατά της πρόσφατης απόφασης του Πρωτοδικείου Πατρών που κήρυξε παράνομες τις αρχαιρεσίες από τις οποίες επιχειρεί να αντλήσει νομιμοποίηση. Όμως στην προσπάθειά της να δημιουργήσει «γεγονότα» που δικαιολογούν κριτική κατά της τελευταίας δημοκρατικά εκλεγμένης διοίκησης του ΕΚ Πάτρας, εκτίθεται ανεπανόρθωτα. Έτσι με τη νεώτερη υπ’ αριθμό 290/2019 απόφαση του Πρωτοδικείου Πατρών απορρίφθηκε αίτησή της με την οποία ζητούσε να παραδοθούν βιβλία και οικονομικά στοιχεία του ΕΚ που υποτίθεται ότι παρακρατούσαν παράνομα, μέλη της προηγούμενης διοίκησης.
Η απόφαση του Πρωτοδικείου είναι κόλαφος για τα μέλη της συμμαχίας της παράνομης διοίκησης αφού με το σκεπτικό της γίνεται δεκτό ότι αυτά που ζητάει τα έχει ήδη στην κατοχή της μετά από παραβίαση του γραφείου και αρχείου της αρμόδιας υπαλλήλου και βίαιη αφαίρεσή  τους από αυτό.
Ούτε λίγο ούτε πολύ, το Δικαστήριο έκρινε ότι με την αίτησή της, η πρώτη παράνομη διοίκηση στην ιστορία του ΕΚ Πάτρας, επιχειρώντας την αναπαραγωγή εντυπώσεων για τις οποίες όμως δε δίνει πλέον σημασία ο εργατικός κόσμος της Πάτρας, εφάρμοσε το ρητό «Φωνάζει ο κλέφτης για να φύγει ο νοικοκύρης»!
 Η εποχή των ψευδαισθήσεων ότι με τον πολιτικό και συνδικαλιστικό τσαμπουκά  μπορούν να επιβληθούν αλήθειες αντίθετες προς την πραγματικότητα, πλησιάζει προς το τέλος της.
 Αυτονόητο είναι όμως ότι, πέραν της πολιτικής διάστασης,  θα ζητηθούν και αποδοθούν οι δέουσες ευθύνες από όσους εμπνεύσθηκαν τη μαύρη προπαγάνδα, με σκοπό να σπιλώσουν υπολήψεις πολιτικών αντιπάλων."
Σταυρούλα Παναγοπούλου - Νικολάου: Επικεφαλής της παράταξης του Εργατουπαλληλικού Κέντρου Πάτρας "ΣΥΝΔΕΣΥ"

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE