Θόδωρος Πάγκαλος: Μετά τον Πολάκη ψηφίζω Μητσοτάκη δαγκωτό

Εξαλλος με τα όσα συνέβησαν με τον Παύλο Πολάκη και τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, ο Θόδωρος Πάγκαλος ανακοίνωσε μέσω twitter, ότι αν και προβληματιζόταν αν θα ψηφίσει ΚΙΝΑΛ στις ευρωεκλογές- λόγω και του κινδύνου να έρθει τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή- παρενέβη το Παιδί, (εννοεί τον Αλέξη Τσίπρα) και του έδειξε τον δρόμο για να ψηφίσει Νέα Δημοκρατία.

Αντιδρώντας δηλαδή στην ταύτιση του πρωθυπουργού με τον Παύλο Πολάκη, ακόμα και μετά τις υβριστικές του αναφορές σε βάρος του Στέλιου Κυμπουρόπουλου, αποφάσισε εκτός από τις εθνικές εκλογές, να ψηφίσει Νέα Δημοκρατία και στις ευρωεκλογές.

Το τελικό χτύπημα, που έκανε τον πρώην υπουργό να ψηφίσει την Νέα Δημοκρατία ήταν η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρώτος υποψήφιος Πρωθυπουργός που δεν κάνει υποσχέσεις παροχών, αλλά απειλεί τον λαό. Και γράφει ο Θόδωρος Πάγκαλος: Τι λές; Βρήκαμε τέτοιο άνθρωπο; ΝΔ και Μητσοτάκης δαγκωτό και καλή Ανάσταση.

Τι έγραψε ο Θόδωρος Πάγκαλος στο twitter
Όλος ο ελληνικός λαός είναι με τον Κυμπουρόπουλο. ΟΛΟΣ! Ο Πολάκης δεν είναι υποψήφιος για την Ευρωβουλή. Τι το 'πιασε το «Παιδί» και τον υποστηρίζει με τόση μανία;

Αποφάσισα να ψηφίσω ΝΔ για 3η φορά στις Εθνικές Εκλογές. "Ουκ εα με καθεύδειν"... όμως η μονομαχία Φώφης - Μιχαλολιάκου. Μήπως να έκανα καμιά κουτσουκέλα; Στα χαλαρά; Πού όμως; Παρενέβη το "Παιδί" και μου έδειξε το δρόμο.

Είναι ο Μητσοτάκης είπε ο πρώτος υποψήφιος Πρωθυπουργός που δεν κάνει υποσχέσεις παροχών αλλά απειλεί το λαό. Τι λες; Βρήκαμε τέτοιο άνθρωπο; ΝΔ & ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE