Βενιζέλος από την Πάτρα: Η χώρα χρειάζεται πολιτική μεταβολή

Ενας πολιτικός με χειμαρρώδη λόγο, πάντα εκτός χειρογράφου. Χθες το κοινό της κατάμεστης αίθουσας τον υποδέχθηκε ως ξεχωριστή προσωπικότητα που διαχειρίστηκε τις τύχες της χώρας, ως υπουργός επί των οικονομικών αλλά και αντιπρόεδρος κυβερνήσεων, κατά την περίοδο της μεγάλης δοκιμασίας, μετά το 2010.

>Απέναντί του ένα ακροατήριο που παρακολουθούσε την αφήγηση σχεδόν με κομμένη την ανάσα, έθετε όμως κρίσιμα αλλά και καίρια ερωτήματα. Σε μια εκδήλωση που διοργάνωσαν η «Π» με το Pelop.gr καθώς και οι εκδόσεις «Πατάκη», για την παρουσίαση του νέου του βιβλίου «Η Δημοκρατία μεταξύ συγκυρίας και Ιστορίας - Προσδοκίες και κίνδυνοι από την αναθεώρηση του Συντάγματος»
> Ηταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος χθες που μανγήτισε το κοινό στον χώρο του ξεν. Patras Palace, αναφερόμενος στην κρίσιμη αυτή συγκυρία.
> Μέσα από την ομιλία του αυτή, για να γίνει κατανοητός αλλά και εύληπτος, όρισε ως διανοητής τη δική του... μονάδα μέτρησης: Τις λεγόμενες «πυκνώσεις της ιστορίας», περιόδους δηλαδή κρίσιμων αλλά και ταυτόχρονα συγκυριακών δημοκρατικών αποφάσεων, με σημαντική όμως επίπτωση στους λαούς και το μέλλον τους.

πηγή: pelop.gr

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE