«Ελεύθεροι Εμποροϋπάλληλοι»: Παραίτηση τώρα της Προέδρου των ΕΜπορουπαλλήλων

«ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ….η ανεκδιηγητη πρόεδρος του συλλόγου εμποροϋπαλλήλων Πάτρας Γιώτα Παναγοπουλου έβγαλε δελτίο τύπου δήθεν για την ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ όταν τόσο καιρό που εμείς οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ (παράταξη στον σύλλογο) και ο επικεφαλής μας δίναμε ΣΦΟΔΡΗ μάχη για αυτό το θέμα ….η εν λόγω κυρία είχε κρυφτεί είχε εξαφανιστεί και κρυβόταν πίσω από τον κ.Ρωρο ….. Είναι ντροπή της και αισχος να έρχετε κατόπιν εορτής να κάνει το μαύρο άσπρο και μας κατηγορεί εμάς τους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ με χαζές εκφράσεις …

ΚΥΡΙΑ μου ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ είναι κρίμα για τους εμποροϋπαλληλους να έχουν εσάς πρόεδρο….

Οσον αφορά για το εργατικό κέντρο Πάτρας που τόσο καιρό και αυτό κρυβόταν έβγαλε ανακοίνωση στις 13/1/2019 όταν όλα τα μέσα είχαν ανακοινώσει την ακύρωση στις 12/1/2019 …. Είναι λυπηρό που τόσο καιρό δεν στήριξε τον αγώνα των εργαζομένων, των εμποροϋπαλλήλων και αυτό κρυβόταν….. Είναι λυπηρό που  έχει αντιπρόεδρο την Γιώτα  Παναγοπούλου όταν ξέρει τον ρόλο της ΟΤΑΝ ΓΕΝΙΚΩΣ ΞΕΡΕΙ….

Καλούμε το ΠΑΜΕ ΑΧΑΙΑΣ να πάρει θέση πως εκεί στο εργατικό κέντρο οι συνδικαλιστές του προσβάλουν την ένδοξη ιστορία του …..ο ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ πρέπει να σταματήσει ……τώρα αν θέλει το ΠΑΜΕ να είναι αντικειμενικό θα μας δικαιώσει ….. Λυπουμαστε πολύ ….αλλά δεν θα χαρίσουμε σε κανένα τον αγώνα των ελεύθερων εμποροπαλληλων και του επικεφαλή μας.»

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE