Δείτε online παραστάσεις από το Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας

Το Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας παρουσιάζει στο κοινό μερικές σπουδαίες παραστάσεις της μακρόχρονης διαδρομής του μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του.

Στην τόσο δύσκολη συνθήκη που βιώνουμε όλοι, ένα από τα πλέον ιστορικά θέατρα ρεπερτορίου της πρωτεύουσας, με μία διαδρομή που μετρά σχεδόν 35 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας, δίνει τη δυνατότητα στο θεατρόφιλο κοινό, αλλά και σε φοιτητές θεατρολογίας και σπουδαστές σχολών υποκριτικής τέχνης, να παρακολουθήσουν σε έξι διαφορετικές ημερομηνίες, έξι παραστάσεις «σταθμούς» από το διεθνές δραματολόγιο και μία από την ελληνική λογοτεχνία.

Πρόκειται για έξι εμβληματικές παραστάσεις, που αγαπήθηκαν από το κοινό και υμνήθηκαν από τους κριτικούς, σε σκηνοθεσίες των Λευτέρη Βογιατζή, Στάθη Λιβαθινού, Μίνου Βολανάκη, Δημήτρη Καραντζά και Νίκου Μαστοράκη.

Μείνετε σπίτι, μπείτε στο www.theatroodoukefallinias.gr και δείτε:

– Κυριακή 5 Απριλίου, από τις 11.00 π.μ. έως τις 11.00 π.μ. της επομένης: «Η Φόνισσα» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού

– Δευτέρα 6 Απριλίου, από τις 11.00 π.μ. έως τις 11.00 π.μ. της επομένης: «H κυρία από τη θάλασσα» του Χένρικ Ίψεν, σε σκηνοθεσία Μίνωα Βολανάκη

– Τρίτη 7 Απριλίου, από τις 11.00 π.μ. έως τις 11.00 π.μ. της επομένης: «Η επίσκεψη της γηραιάς κυρίας» του Φρήντριχ Ντύρενματ, σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού.

– Τετάρτη 8 Απριλίου, από τις 11.00 π.μ. έως τις 11.00 π.μ. της επομένης: «O Γυάλινος κόσμος» του Τενεσί Ουίλιαμς, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά.

– Πέμπτη 9 Απριλίου, από τις 11.00 π.μ. έως τις 11.00 π.μ. της επομένης: «Πριν την αποχώρηση» του Τόμας Μπέρνχαρντ, σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη.

Να σημειωθεί ότι οι παραστάσεις διεκόπησαν λόγω της πανδημίας.


  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE