Πάτρα: Ξενοδοχείον ο Παράδεισος

Το «Ξενοδοχείον ο Παράδεισος» των Georges Feydeau και Maurice Desvallieres θα παρουσιαστεί για μία ημέρα και για δύο παραστάσεις (6 μ.μ. και 9 μ.μ.) την ερχόμενη Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, στο Πάνθεον! Στο «Ξενοδοχείον Ο Παράδεισος», ανικανοποίητοι σύζυγοι καταφεύγουν σε ένα «ξενοδοχείο παράνομων συναντήσεων» για να εκδικηθούν τα ταίρια τους....

Σε όποια κατεύθυνση κι αν στραφούν οι ήρωες σε όποιο δωμάτιο κι αν χωθούν, όποια σκάλα κι αν ανέβουν, βρίσκουν μπροστά τους ανθρώπους που δε θέλουν να συναντήσουν και που φράζουν κάθε διέξοδο.

Η σκηνοθεσία είναι της Βάσιας Παναγοπούλου και του Πάνου Αμαραντίδη και παίζουν οι: Παύλος Κοντογιαννίδης, Βάσια Παναγοπούλου, Κώστας Αποστολάκης, Τζένη Διαγούπη, Κώστας Φλωκατούλας, Βασίλης Κούκουρας, Χρύσα Κλούβα, Παναγιώτης Καρμάτης, Νένα Δρογγίτη, Ηλιάννα Καλυμνάκη, Μαρίνα Μάλλιου και ο Παντελής Καναράκης.

Θα δοθούν δύο παραστάσεις την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου στις 6 μ.μ. και 9 μ.μ. Εισιτήρια: 14 ευρώ στην προπώληση (ταμείο θεάτρου Πάνθεον - 2610 325778 και στο viva.gr), 14 ευρώ μειωμένα (παιδικό, φοιτητικό, ανέργων, ΑμΕΑ, άνω των 65) και 18 ευρώ γενική είσοδος.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE