Θεατρική παράσταση από το Εργατικό Κέντρο Πατρών

 Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων για παιδιά εργαζομένων και ανέργων συνεχίζει τις πρωτοβουλίες και καλεί όλα τα παιδιά των εργαζομένων να παρακολουθήσουν την παιδική παράσταση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας με τίτλο «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα». Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλα τα σωματεία μέλη μας, να αγκαλιάσουν την πρωτοβουλία και να καλέσουν μαζικά τα μέλη τους.

Η παιδική παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Γενάρη (ώρα έναρξης 11:00πμ) στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλωνα. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, παρακαλούμε να απευθύνεστε στη Γραμματεία και τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας στα τηλέφωνα, 2610-226300 και 6937896770 Βασιλείου Βασίλης ή στα Γραφεία του ΕΚ Πάτρας (Κολοκοτρώνη 20, 1ος όροφος) με σκοπό να γίνεται κράτηση θέσεων.

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας ευχαριστεί θερμά το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, αλλά και τους συντελεστές της παράστασης που δέχτηκαν να πραγματοποιήσουν μια επιπλέον παράσταση, εκτός προγράμματος για τα παιδιά των εργαζομένων, μετά από αίτημα του Εργατικού Κέντρου.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE

Ευθύνη

Αυγ 02, 2020 Hits:37 ΑΠΟΨΕΙΣ

Ευθύνη

Αυγ 01, 2020 Hits:65 ΑΠΟΨΕΙΣ