Πάτρα: «Ένα ελεύθερο ζευγάρι» έως τις 19 Ιανουαρίου

«Ενα ελεύθερο ζευγάρι». Η νέα παραγωγή του θεάτρου act με τους Κατερίνα Τασσύ και Παλαιολόγο Χαλίδα. Πρόκειται για την κλασική κωμωδία που συνυπογράφουν ο βραβευμένος με Νόμπελ λογοτεχνίας Ιταλός θεατρικός συγγραφέας Ντάριο Φο και η σύζυγός του ηθοποιός Φράνκα Ράμε, τη σκηνοθεσία της οποίας έχει κάνει η ηθοποιός και σκηνοθέτις Δήμητρα Λαρεντζάκη.

Ενα ζευγάρι πάνω σε ένα μικρό ξύλινο πατάρι. Ενας άντρας και μια γυναίκα. Δυο κόσμοι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους. Θα συναντηθούν για να μοιραστούν με το κοινό την ιστορία της σχέσης τους, τις αλήθειες και τα ψέματα ενός γάμου. Θα προσπαθήσουν να βάλουν όρια, θα συγκρουσθούν, θα απελπιστούν, θα απειλήσουν ο ένας τον άλλο, θα τραγουδήσουν, θα χορέψουν, με ένα όπλο στο χέρι και με ένα πιστολάκι για τα μαλλιά.

Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι της Μαρίας Βασιλάκη, η μουσική του Διονύση Μπάστα, οι φωτισμοί του Ιωάννη Αναστασόπουλου και το βίντεο του Ανδρέα Λαμπρόπουλου. Ωρα παράστασης σήμερα 20.00. Εισιτήρια: 12 ευρώ κανονικό, 9 ευρώ μειωμένο, 6 ευρώ θεατρική ατέλεια.

Πληροφορίες - Κρατήσεις: 2610272037 και 6936122263 και στις

σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του θεάτρου.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE

Ευθύνη

Αυγ 02, 2020 Hits:29 ΑΠΟΨΕΙΣ

Ευθύνη

Αυγ 01, 2020 Hits:61 ΑΠΟΨΕΙΣ