Πολυφωνική Χορωδία: Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο 2019

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι προετοιμασίες για το Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο 2019 που οργανώνουν από κοινού η Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας και η εφημερίδα «Πελοπόννησος», και το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών το Σάββατο και την Κυριακή 21 και 22 Δεκεμβρίου (8 µ.µ. και 7.30 µ.µ. αντιστοίχως: ακριβώς!).

Η γιορταστική αυτή διήµερη συναυλία, αποτελεί µία από τις πλέον λαµπερές και πολυαναµενόµενες παραγωγές της «Πολυφωνικής» που ξεκίνησε το 1996 και πλέον έχει γίνει θεσµός, µε πανελλήνια απήχηση. Θα µετάσχουν η Ορχήστρα «Sinfonica», 400 ερµηνευτές - µέλη του Οργανισµού, αλλά και τρεις καταξιωµένοι σολίστ. Πρόκειται για τη διάσηµη µέτζο σοπράνο Ρόζα Πουληµένου, υπεύθυνη του Τοµέα Μονωδίας του Τµήµατος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστηµίου Κέρκυρας, για τον διαπρεπή τενόρο και πρωταγωνιστή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Γιάννη Χριστόπουλο, αλλά και για τον σολίστ του oboe Κώστα Γιοβάνη, κορυφαίο Α΄ της Συµφωνικής Ορχήστρας του ∆ήµου Αθηναίων.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το κοινό της πόλης µας, θα αρχίσει την Κυριακή 8 ∆εκεµβρίου, στις 11 το πρωί (αριθµηµένα εισιτήρια πλατείας και εξώστη), από τα γραφεία της «Πολυφωνικής» (Κορίνθου 280-Γούναρη) και θα συνεχιστεί από ∆ευτέρα 9 ∆εκεµβρίου, στα καταστήµατα: Βιβλιοπωλείο «Discover» και οπτικά «Καραµούζης».

Το Κοντσέρτο θα πραγµατοποιηθεί µε τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας ∆υτικής Ελλάδας και µε την ευγενική υποστήριξη του Πολιτιστικού Οργανισµού του ∆ήµου Πατρέων και του Ιδρύµατος Ιωάννη και Ευτέρπης Τοπάλη.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE

Ευθύνη

Αυγ 02, 2020 Hits:38 ΑΠΟΨΕΙΣ

Ευθύνη

Αυγ 01, 2020 Hits:67 ΑΠΟΨΕΙΣ