Φιλαρμονική Πατρών: Συναυλία κλασικής μουσικής από την "Orchestra de Salon"

Η Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών διοργανώνει συναυλία της OrchestradeSalon με έργα του L.v. Beethoven. Συγκεκριμένα θα ακουστούν μέρη από τις Συμφωνίες Νο. 1, 5, 6 και η Overture από τον Egmont. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην Καθολική Εκκλησία Αγίου Ανδρέα Πατρών (Μαιζώνος 81), την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 11.15 το πρωΐ, μετά την λειτουργία.

Η Ορχήστρα δημιουργήθηκε το 2018 για τις ανάγκες του Σεμιναρίου Διεύθυνσης Ορχήστρας, υπό τη διδασκαλία του μαέστρου Ανδρέα Πυλαρινού, που διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο 2019 από την Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών. Η OrchestradeSalon απαρτίζεται από επαγγελματίες μουσικούς- καθηγητές του Ωδείου της “Φιλαρμονικής” και μαθητές των αντίστοιχων σχολών. Πιάνο: Μαρία Τρακαδά, Φλάουτο: Δάφνη Βέντζα, Όμποε: Παναγιώτης Τσαγκρώνης, Κλαρινέτο: Βασίλης Σιώζος, Φαγκότο: Φαίη Τράκα, Τρομπέτα: Ιάσονας Βάκρινος, Κόρνο: Φίλιππος Παπαδόπουλος, Τυμπάνια: Πάνος Θωΐδης και Ηλίας Τσάμης. Τη Διεύθυνση - διδασκαλία της Ορχήστρας έχει ο μαέστρος κ. Σταμάτης Λέκκας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Ωδείου, Ρήγα Φερραίου 7ή στο τηλέφωνο 2610 277740, www.fe-odeiopatron.gr ή Fb.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE