Παραχωρούνται στον Δήμο τα μουσικά όργανα και αντικείμενα του Μ. Γκολέ

 H δωρεάν παραχώρηση στο Δήμο της Πάτρας των μουσικών οργάνων με τα οποία πορεύτηκε σε όλη τη διαδρομή του ο αείμνηστος πατρινός ρεμπέτης Μπάμπης Γκολές, αποτέλεσε το θέμα της  συνάντησης που είχε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη - Θεοδωρακοπούλου με την αδελφή του Θεανώ Γκολέ. Η διαδικασία βρίσκεται στο τελικό στάδιο.

Η παραχώρηση των μουσικών οργάνων με τα οποία « συνοδοιπόρησε» από τα πρώτα του βήματα στη μουσική και το τραγούδι, μέχρι το τέλος της ζωής του ο Μπάμπης Γκολές, θα αποτελέσει την αφετηρία, προκειμένου ο Δήμος της Πάτρας, όπως ήδη έχει δηλώσει ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, να προχωρήσει στη δημιουργία ενός χώρου, στο οποίο θα φιλοξενούνται τόσο αυτά όσο και άλλα προσωπικά του αντικείμενα  .

Στόχος της Δημοτικής Αρχής και του Πολιτιστικού Οργανισμού είναι, όταν πραγματοποιηθεί η μετατροπή των παλαιών Σφαγείων σε χώρο πολιτισμού, να γίνει εκεί ο χώρος, στον οποίο θα βρουν μόνιμη «στέγη» μουσικά όργανα, δίσκοι και προσωπικά αντικείμενα του Μπάμπη Γκολέ. 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE