Εντυπωσίασαν οι Encardia

 Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκρισή του κοινού σε μια από τις ποιο όμορφες μουσικές στιγμές αυτού του καλοκαιριού, με πρωταγωνιστές το μουσικό σχήμα Encardia και τις μαγευτικές «μουσικές του κόσμου», το βράδυ του Σαββάτου (20 Ιουλίου), στο Κεντρικό Διαμέρισμα στην πλατεία Ελευθερίας (Προσφυγικά), όπου πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συναυλία στο πλαίσιο της ενότητας «Το Φεστιβάλ στις γειτονιές», του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας.

Ήταν μια βραδιά πλημμυρισμένη από τα αρώματα της Νότιας Ιταλίας, με νοσταλγικά «γκρεκάνικα λόγια» που ταξίδεψε το ακροατήριο από τα ελληνόφωνα χωριά μέχρι τις ποιο ιδιαίτερες μουσικές γωνίες της μεσογείου προσφέροντας μια - πραγματικά – ασυνήθιστη μουσική εμπειρία σε όσους την έζησαν από κοντά.

Μαζί τους σε μια ακόμα ξεχωριστή συνάντηση, που χαρακτηρίστηκε από την αμεσότητα που επικρατούσε σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης ανάμεσα στους καλλιτέχνες και τον κόσμο, το σχετικά νέο αλλά πολλά υποσχόμενο συγκρότημα Αlliotica Βand. Ενώ η έντονα χορευτική διάθεση που δημιουργούσαν τα τραγούδια, επιβεβαίωνε με τον ποιο αληθινό τρόπο το γεγονός ότι η μουσική είναι παγκόσμια και τα συναισθήματα όπως και οι ανθρώπινες αξίες δεν περιορίζονται από σύνορα.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE